Tezenis – když chcete kvalitní prádlo

Tagy:  značka, spodní prádlo, prádlo, oblečení, kalhotky, podprsenky, domácí oblečení, kvalita, cena, nízká cena

Sponzorované odkazy:

Tezenis – když chcete kvalitní prádlo

Móda je jedním z nejmonstróz­nějších prvků společnosti a obklopuje nás každou minutou. I kdybychom sebevíc nechtěli, jednou nás stejně do svých spárů dostane a drtivá většina ji dávno podlehla. Doby, kdy bylo jedno, co si obléknete, už dávno neplatí a platit ani nebudou. Zkrátka a dobře jsme nuceni vypadat k světu a zajímat o svůj zevnějšek a dokonce o vzezření našeho okolí. Mnozí jedinci chtějí vypadat přijatelně, ne-li stylově, i v pohodlí domova, neboť nikdy nevíte, kdy se zjeví nečekaná návštěva. Móda ovšem zdaleka není jenom o tom, co vidíme navenek, pokud pod luxusním trikem schováváte špatně padnoucí podprsenku z nekvalitního materiálu, drahý vršek ztrácí na exkluzivitě. Věnujte proto výběru spodního prádla značnou pozornost, vy se budete cítit příjemně a komfortně a jako bonus potěšíte vašeho partnera, který prádlem na vašem těle nikdy nepohrdne. Pokud nevíte, kam pro prvotřídní podprsenky a kalhotky zavítat, pak navštivte Tezenis, kde se postarají o vaše pohodlí.

V Tezenis si vybere každý, autor: thinkretailV Tezenis si vybere každý, autor: thinkretail

O značce

Jakmile zjistíte, jakého je značka původu, rázem budete přesvědčeni o její preciznosti. Společnost je totiž v rukou italských návrhářů a jak je známo, Italové jsem módními guru. Při tvorbě svých kolekcí myslí na maximální pohodlí budoucí majitelky v kombinaci s exkluzivním vzhledem, který ženě propůjčí sexy vzhled a vášnivost. Uznejte sami, že toto spojení je přesně tím, co všechny dámy od spodního prádla požadují. V obchodech Tezenis se tak setkáte s neuvěřitelně širokou škálo podprsenek a kalhotek, které jsou již na stojanech viditelně rozděleny podle velikostí, vy tak nemusíte zdlouhavě hledat vaši velikost a pouze se zaměříte na regál vámi určený. Ideální způsob jak ušetřit čas. V obchodech se ale setkáte i s dalším sortimentem. V neposlední řadě je to spodní prádlo pro muže, ale také pro děti a teenagery, můžete tak obléknout celou rodinu bez ohledu na věk. Dalším zbožím jsou košilky, stylové punčochy, ale také tílka, trička a domácí oblečení od klasických legínů až po lehké šatičky nebo exkluzivní teplákové soupravy. Tezenis myslí opravdu na všechno!

Super kvalita za nízkou cenu

Teď si pravděpodobně říkáte, kdy přijde ten háček v podobě ,,ale“, neboť takovýto výběr a kvalita nemůže stát pár korun. A ono světe div se, stojí. Podprsenky pořídíte okolo 400 korun, kalhotky již od 150 korun. To ale hovoříme o standardních cenách, těch se ovšem málo kdy dočkáte, neboť Tezenis je doslova přeborníkem na monstrózní ceny. Po Vánocích jste například měly možnost zakoupit veškeré podprsenky za 100 korun a kalhotky za 50, což je takřka zadarmo. Společnost jde proti proudu narůstajících cen a naopak se snaží uspokojit všechny své zákazníky.

Tezenis je odborníkem na monstrózní slevy, autor: jaimelondonboyTezenis je odborníkem na monstrózní slevy, autor: jaimelondonboy

Článek Tezenis – když chcete kvalitní prádlo byl publikován 8. února 2013 v 15.00 v rubrice Dámská móda, Dětská móda, Doplňky, Značky, Nákupy a Pánská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...