Ray Ban – sluneční brýle, které musíte mít!

Tagy:  Ray ban, doplňky, móda, trendy, sluneční brýle, pilotky, obchod, internet

Sponzorované odkazy:

Ray Ban – sluneční brýle, které musíte mít!

Sluneční brýle jsou nejenom velmi praktickou součástí oděvu, která nás, jak již název napovídá, chrání před oslnivý slunečními paprsky, v neposlední řadě se však staly módním trendem a především v jarních měsících, absolutně neodlučitelným doplňkem. Vzhledem k tomu, že únor uteče jako voda a mi se budete moci pomalu těšit na jaro, pořiďte si kousek, který se hodí absolutně ke všemu a navíc vám vydrží dlouhé roky. A že nevíte, kde takové brýle sehnat? Odpovědí je Ray Ban.

O společnosti Ray Ban asi neslyšel každý, neboť se nejedná o typickou komerční značku, která by zdobila všechny billboardy a zaplňovala stránky módních časopisů. A možná právě proto je důkazem kvality, neboť dobré věci popularizaci nepotřebují. Značka vznikla roku 1937 v Americe a téměř okamžitě se proslavila svou neotřelou kolekcí pro americké letectvo s názvem ,,pilotky“. A právě napodobeniny tehdejších pilotek dnes vídáme ve všech obchodech a doma je má snad každý, kdo alespoň trochu rozumí světu módy. Značka Ray Ban je prototypem kvality, ale také originality a vlastního stylu. Brýle Ray Ban si zamiluje každý, kdo nehledí na nejnovější trendy a raději vsadí na svou osvědčenou klasiku a ležérnost. Pro elegantně strojené dámy tak nejsou zcela vhodným doplňkem, ovšem pro ty, co se nebojí obyčejných džínů, kožené bundy a tak trochu rebelského vzhledu, jsou trefou do černého.

Brýle Ray Ban pořídíte například u asos, autor: asosBrýle Ray Ban pořídíte například u asos, autor: asos

Velkým hitem posledních let se staly brýle ve tvaru ,wayfarer, které podle vzhledu určitě znáte, neboť jste se s nimi setkali v NewYorkeru, v H&M a podobně. Co už ale určitě nevíte, že tento typický vzhled pochází opět z dílny Ray Ban, proto pokud chcete originál, víte, kde jej hledat. Pakliže vás omrzela jednoduchá černá klasika, vsaďte na barevnější provedení.

Černá je velmi oblíbenou barvou Ray Ban, autor: saksfifthavenuecomČerná je velmi oblíbenou barvou Ray Ban, autor: saksfifthavenuecomBrýle wayfarer v netypickém provedení, autor: nordstromBrýle wayfarer v netypickém provedení, autor: nordstrom

Co vám chybět rozhodně nesmí, jsou již zmiňované pilotky, těch společnost Ray Ban vyrábí tisíce a v desítkách nejrůznějších provedení od černé, přes typickou leteckou stříbrnou až po trendy zlatou, která je největším hitem v letních měsících.

Kde brýle koupit?

Asi nejvýhodnější cestou, je pořídit si brýle Ray Ban přes internet, orientujte se na české stránky, kde nebudete platit zahraniční poštovné, jež by vás vyšlo na pořádný balík. Pozor ovšem dejte, abyste si pořídili opravdu brýle Ray Ban, nikoli padělek. Jistotou je tak například asos, kde máte záruku pravosti a ceny.

Pilotky jsou výrobkem Ray Ban, autor: saksfifthavenuecomPilotky jsou výrobkem Ray Ban, autor: saksfifthavenuecomPilotky ve stylové zlaté, autor: nordstromPilotky ve stylové zlaté, autor: nordstrom

Článek Ray Ban – sluneční brýle, které musíte mít! byl publikován 18. února 2013 v 16.00 v rubrice Doplňky a Značky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...