Oblečení do kanceláře nemusí být nudné!

Tagy:  oblečení do kanceláře, dámské oblečení, šaty, elegance, doplňky, kabelka, šperky

Sponzorované odkazy:

Oblečení do kanceláře nemusí být nudné!

Existují určité pracovní pozice, které se žádají oblečení formálnějšího charakteru a není jich zrovna málo. Veškeří pracovníci na úřadech, soudech a kancelářích by se měli držet jisté etikety, která zakazuje nosit otrhané džíny nebo nedej bože tepláky. Bohužel spousta z vás si pod pojmem ,,kancelářská móda“ představí neforemný šedivý kostýmek přidávající pár kilo, ve kterém by zanikla i krása top modelky. Co ale říkáte na to, že i v kanceláři lze vypadat sexy, stylově a maximálně IN?nechte se inspirovat a už nikdy nebudete za šedou myš!

Leginy jsou stále v módě a rozhodně se nehodlají schovat do pozadí. Dnes by je ve své šatní skříni měla vlastnit každá žena, neboť je to velmi stylový a především praktický doplněk. Nosit je můžete jak na procházku, na nákupy, na sport, tak právě k formálnějšímu oblečení do kanceláře. Vyzkoušejte klasické černé v kombinaci s výraznou tunikou, jednodušší vršek se nebojte skloubit třeba s vínovými nebo tmavě modrými leginami. Doladit pak stačí pouze obuv a kabelku a rázem získáte jednoduchý, ale nezapomenutelný outfit.

Zkuste jednoduchou tuniku, autor: farfetchZkuste jednoduchou tuniku, autor: farfetchvyužijte černé leginy, autor: riverislandvyužijte černé leginy, autor: riverislandNebojte se výrazných barev, autor: veryeickhoffNebojte se výrazných barev, autor: veryeickhoff

Doposud jste se držely zlaté střední cesty v podobě kalhotového kostýmu? Pak na tuto otřepanou klasiku zapomeňte a pořiďte si šaty. Krátké mini či koktejlová róba s flitrami samozřejmě nepřichází v úvahu, ale v dnešní době, kdy prodejní pulty doslova přetékají nejrůznějšími modely, najdete vhodnou variantu i pro vás. Vsaďte například na ,,áčkový“ střih, který je ideální pro všechny typy postav. Delší šaty zakryjí dotýkající se stehna a naopak výrazný pas nechá vyniknout štíhlé figuře. A pokud si nepotrpíte na vysoké podpatky, pořiďte si pohodlné, jednoduché balerýnky.

Šaty ve tvaru A letí, autor: jades24Šaty ve tvaru A letí, autor: jades24Modrá je vždy dobrá, autor: missselfridgeModrá je vždy dobrá, autor: missselfridgeNemusíte být za šedou myš, autor: modclothNemusíte být za šedou myš, autor: modcloth

Žádný outfit, ani ten nejznačkovější a nejdražší, není ucelený bez doplňků, které teprve dělají celkový look tím pravým. Nikdo neříká, že máte na dálku chrastit zlatými řetězy a blýskat se diamanty, ovšem drobný, nápaditý šperk, zajímavé lodičky nebo poutavé psaníčko na desky a papíry by vám chybět nemělo. Co se kabelek týče, pokud má nějak vypadat, obvykle nepatří k nejlevnějším a když si spočítáte, kolik takových tašek žena potřebuje, dostanete se na astronomickou částku. Buďte proto chytré a pořiďte si takový model, který se hodí takřka ke všemu a vypadá naprosto úchvatně. Co říkáte na oslňující krajku nebo dechberoucí kůži? Nezapomeňte ani na jemné náušnice nebo masivní náramek.

Elegantní kabelka vám nesmí chybět, autor: farfetchElegantní kabelka vám nesmí chybět, autor: farfetchKrajka je skvělým doplňkem, autor: farfetchKrajka je skvělým doplňkem, autor: farfetchNezapomeňte na šperky, autor: saksfifthavenueNezapomeňte na šperky, autor: saksfifthavenueMasivní náramek zvýrazní outfit, autor: missselfridgeMasivní náramek zvýrazní outfit, autor: missselfridge

Článek Oblečení do kanceláře nemusí být nudné! byl publikován 28. února 2013 v 15.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...