Gellak pro dokonalé nehty

Tagy:  nehty, lakování nehtů, gel, lak, uv lampa

Sponzorované odkazy:

Gellak pro dokonalé nehty

Nehty jsou vizitkou každého z nás, a proto by měly vypadat co nejlépe. Nemusíte se nutně soustředit na rudé odstíny, pěstovat si několikacenti­metrové drápky a obden se věnovat jejich lakování, ale základem je čistý, hladký a pěstěný vzhled, který vypovídá o něco málo o majitelce. Již roky se na našem trhu vyskytují nejrůznější metody, jak nehty upravit a v případě, že jste neměly to štěstí na kvalitní vlastní nehty, můžete si během několika hodin nechat zhotovit gelovou, akrygelovou a nebo akrylovou variantu. Poté je samozřejmě třeba neustále chodit na doplnění a o nehty pečovat, neboť něco stojí. Nejnovějším trendem se stal gellak, který je revoluční novinkou, jež si oblíbily ženy na celém světě a nedají na ni dopustit.

Gellak je revoluční novinkou, autor: Leila BreveglieriGellak je revoluční novinkou, autor: Leila Breveglieri

Co je to gellak?

Pakliže máte osobní zkušenost s tvorbou gelových nehtů, pak jistě víte, že musíte strávit minimálně 2 hodiny v saloně, kdy vám manikérka nejprve zbrousí vlastní nehty, což není příliš šetrné, poté nanese umělou variantu typů, opět brousí a poté začne proces opakovaného nanášení gelu a jeho následného tvrdnutí v UV lampě. Konečný výsledek je sice hezký, ale kromě faktu, že vydrží sotva 14 dní, stojí obvykle několik stovek korun.

Gellak je nejnovější metoda gelových nehtů, na kterou ženy po celém světě marně čekali. S tímto zázrakem ušetříte nejenom spoustu času a peněz, ale především předejdete poškozování přírodních lůžek, jako je tomu u klasických gelových nehtů. Gellak je vlastně klasický lak s obsahem gelových složek, který stačí jednoduše nanést na přírodní nehet, stejně jako obyčejný lak, a poté jej nechat vytvrdnout v UV lampě. Celý proces trvá sotva pár minut a výsledek je úchvatný. Nehty jsou lesklé několik dní, někdy až týdnů, hladké na omak a přitom vypadají stále přirozeně a nikterak uměle. Gelové nehty často vytvoří nepříjemnou tlustou vrstvu, se kterou se nejenom obtížně pracuje, ale majitel na dálku hlásí, že nehty nejsou přírodní. Gellak lůžko pokryje pouze tenkou vrstvičkou, nehty ale do hloubky vyživí, dodá jim sílu a pružnost, proto se nemusíte obávat lámavosti ani jiných komplikací.

A jak gellak vlastně odstranit? Ani zde se nemusíte obávat nepříjemného a bolestivé obrušování. Jednoduše použijete speciální roztok, který pár tahy gellak odstraní, ale nehty nijak nepoškodí, ani neztenčí jejich strukturu. Nutno tedy podotknout, že gellak je revoluční technologií v lakování nehtů, která nemá obdoby.

Vyzkoušejte nové, pohodlné řešení, autor: pumpkincat210Vyzkoušejte nové, pohodlné řešení, autor: pumpkincat210

Článek Gellak pro dokonalé nehty byl publikován 21. března 2013 v 15.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...