Jarní bundy 2013

Tagy:  jaro, bundy na jaro, jarní bundy, oblečení, kolekce, kůže, džínovina, sako, sáčko, křivák

Sponzorované odkazy:

Jarní bundy 2013

Jaro se kvapem blíží, nejhorší období plné mrazů a sněhových závějí je za námi a my bychom pomalu měly přemýšlet, čím oslníme v prvních jarních dnech. Zateplené péřové bundy a dlouhé kožešinové kabáty uschovejte zase na listopad a raději se poohlédněte po nových kolekcích jarních bund, které slibují spousty atraktivních střihů v kombinaci s nápaditými materiály i nevšedními barvami. Jaro je období změn a novinek, proto se rozhodně nebojte zaujmout a mějte na paměti, že fantazii se meze nekladou.

Bez křiváka ani ránu

Jistě jste si loňskou sezonu nemohly nevšimnout stylových kožených bund se zipem tak trochu nakřivo. Nejedná se o špatně ušité modely, které se vlivem chyby prodávají pod cenou, nýbrž o famózní módní hit, který loni zaznamenal ohromný boom, se kterým se letos vrací opět v plné parádě. Pakliže ve vaši skříni ,,křivák“ ještě nevisí, pak je nejvyšší čas si alespoň jeden kousek pořídit do sbírky. Klasikou je lesklá černá kůže v jakémsi rockerském stylu, pokud ale preferujete spíše barvy, nebojte se výrazné oranžové či pastelové modré. V těchto kombinacích budete za hvězdu absolutně kdekoliv.

Klasický černý křivák, autor: riverislandKlasický černý křivák, autor: riverislandNebojte se odvážnývh barev, autor: janenormanNebojte se odvážnývh barev, autor: janenormanVe fantazii se meze nekladou, autor: vanmilderVe fantazii se meze nekladou, autor: vanmilder

Sáčko do nepohody

Bund už máte dost a raději byste si pořídily něco jemnějšího, lehčího, ale maximálně praktického, co můžete nosit jak k legínám, k džínům, tak třeba k šatům? Možná si říkáte, že takto univerzální svršek neexistuje, opak je však pravdou. Vsaďte na stylová barevná sáčka, která každý pochmurný den promění v záplavu radosti a navíc je lze nosit opravdu pořád. Dokonale vypadají jak k teniskám a otrhaným džínům, tak k formálnějším pouzdrovým šatům do kanceláře. A právě proto se investice do saka vyplatí.

Jemné sáčko se hodí vždy, autor: farfetchJemné sáčko se hodí vždy, autor: farfetchPastelové barvy pro příchod jara, autor: stylebopPastelové barvy pro příchod jara, autor: stylebopSáčko pro každou příležitost, autor: veryeickhoffSáčko pro každou příležitost, autor: veryeickhoff

Džínovina v hlavní roli

Džínovým bundičkám pár let zpět nepatrně odzvonilo, ale jak tomu tak bývá, trendy se vrací a letos naopak bez pořádné džínoviny nemůžete existovat. Letos frčí snad všechny možné kombinace, co si jen dovedete představit. Sepraná, vyšisovaná, světlá, tmavá, černá, děrovaná, pomalovaná – ani s jednou nelze šlápnout vedle. Výhodou džínoviny je fakt, je neutrální, proto ji bez problému zkombinujete jak se sukní, tak s kalhotami nebo odvážnými leginami nejrůznějších barev a motivů.

Bez džínoviny ani ránu, autor: farfetchBez džínoviny ani ránu, autor: farfetchV podobě klasického denimu, autor: mytheresaV podobě klasického denimu, autor: mytheresaKlasická džínová bunda na jaro 2013, autor: stylebopKlasická džínová bunda na jaro 2013, autor: stylebop

Článek Jarní bundy 2013 byl publikován 24. března 2013 v 15.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...