Lesklé legíny – hit jara 2013

Tagy:  lesklé leginy, barvy, odstíny, motivy, vzory, kůže

Sponzorované odkazy:

Lesklé legíny – hit jara 2013

Jaro již klepe na dveře a vy byste tak pomalu měli uschovat zimní kabáty, teplé svetry a oteplováky do spodu skříně, kde je nějakou chvíli nebudete potřebovat. Jako každé jaro, i letošní sezónu je dobré udělat ,,čistku“ šatníku vyřadit méně moderní kousky a poohlédnout se po něčem novém a stylovém, v čem zazáříte. Na kompletní přeměnu šatníku několik tisíc korun určitě nemáte, proto vás bohatě postačí vsadit na hit letošního jara, kterým rozhodně budou lesklé legíny. Jednotlivé kousky pořídíte již od 200 korun, proto se nebojte experimentovat a pořiďte si jich hned několik…

Třpytivé zlato

Zlatá a stříbrná jsou odstíny, které letí i letos, proto se jim rozhodně nevyhýbejte, ba naopak je zvesela přidejte do šatní skříně. Skvělou trendy volbou jsou například tyto lesklé legíny ve zlatavém odstínu, které se hodí takřka ke všem barvám, proto jsou velmi univerzální. Obléknout je můžete jak k vysokým jehlám na party, tak k jednoduchým teniskám a tričku. Pozor však dejte na kombinovanost s nevýraznými barvami, působili byste příliš světle a nenápadně.

Není nad oslnivé zlato, autor: jades24Není nad oslnivé zlato, autor: jades24

Ve stylu kůže

Co rozhodně letí i na jaře 2013, je kůže a to ve všech podobách. Kožené bundičky, křiváci a kabelky jsou klasikou, proč ale nevyzkoušet i kožené kalhoty a koženkové legíny, které přilnou jako druhá kůže a vy tak budete neuvěřitelně sexy. Již Olivia Newton John v Pomádě věděla, jakým outfitem zaujmout a zanechat dojem, inspirujte se a rozhodně si pořiďte lesklé černé legíny s imitací kůže.

Vyzkoušejte imitaci kůže, autor: amazonVyzkoušejte imitaci kůže, autor: amazon

Lesk versus potisk

Možná nerozhodně stojíte v obchodě a nevíte, zda vsadit na lesklé legíny nebo moderní abstraktní vzory. Co takhle udělat kompromis a pořídit si lesklou variantu se stylovými motivy? Navštivte obchodní řetězec Mango, kde si rozhodně vyberete, ať už preferujete světlé odstíny, cvočky nebo tmavší barvy.

Lesk v kombinaci se vzorem, autor: mangoLesk v kombinaci se vzorem, autor: mango

Ve středu pozornosti

Chystáte se na velkolepou jarní party a nevíte, co na sebe? Pokud již vlivem plesové sezóny máte doslova plné zuby šatů, vyzkoušejte nápadité a neuvěřitelně originální lesklé legíny ve výrazných barvách červené, růžové nebo třeba zelené. V kombinaci s jednoduchým topem a psaníčkem budete za sexy hvězdu.

Na žhavou jarní party, autor: amazonNa žhavou jarní party, autor: amazon

Článek Lesklé legíny – hit jara 2013 byl publikován 25. března 2013 v 16.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...