Jarní nákupy aneb bez čeho se neobejdete

Tagy:  jarní nákupy, nakupování, jaro, sezóna, oblečení, barvy, motivy

Sponzorované odkazy:

Jarní nákupy aneb bez čeho se neobejdete

Jaro je pro většinu z nás nejoblíbenějším obdobím v roce a to převážně proto, že přichází po dlouhé, nudné a tuhé zimě. Na jaře je rovněž ideální doba oprášit barevné outfity a opět se ukázat v tom nejlepším světle. Trendy se ovšem den za dnem mění a to, co bylo IN na jaře 2012, může být letos absolutně mimo. Projděte si proto důkladně šatník a vydejte se na nákupy pro kousky, které jsou žhavými novinkami a ve vaší skříni v žádném případě nesmí chybět!

První model, po kterém se porozhlédněte je barevné sáčko, bez kterého se letošní jaro rozhodně neobejdete. Barvu vybírejte dle vlastní oblíbenost a nebojte se, že šlápnete vedle, neboť v módě jsou snad všechny odstíny. Sladit s ním nezapomeňte tenisky, balerýnky, ale také lodičky nebo jarní kozačky. Mezi nejžhavější kousky patří žlutá, oranžová, tyrkysově modrá, lososová nebo blankytně modrá. S koupí barevného sáčka jistě nebudete mít problém, pořídíte je ve všech obchodních centrech, jež jsou nabyta moderními butiky.

Barevná sáčka letí, autor: bymalenebirgerBarevná sáčka letí, autor: bymalenebirgerVsaďte na tyrkysovou, autor: stylebopVsaďte na tyrkysovou, autor: stylebop

Dalším trendem jsou stejně tak, jako v loni, džínové šortky a to snad ve všech možných provedeních. Sáhnout můžete po krátké klasice, vyzkoušejte retro styl do pasu a nebojte se ani extrémních barev, jako je svítivě růžová nebo neonově zelená.

Šortky jsou stále IN, autor: jades24Šortky jsou stále IN, autor: jades24Nebojte se barev, autor: jades24Nebojte se barev, autor: jades24

Nejenom barvy jsou v kurzu, ale také nejrůznější motivy začínající barevnými květy a končící asymetrickými abstraktními malůvkami. Pořiďte si leginy, kožené kalhoty a nebo klasické džíny s nějakým z těchto atraktivních potisků a rázem se stanete ikonou jara 2013.

Vyzkoušejte květinové vzory, autor: bymalenebirgerVyzkoušejte květinové vzory, autor: bymalenebirgerKlasická černobílá kmbinace, autor: monkiKlasická černobílá kmbinace, autor: monki

Kdy jindy, než na jaře, je ideálnější doba opět obléknout sukně. Letos ovšem kromě klasické džínové a nejrůznějších přiléhavých variant, oblečte také ty s vyšším pasem a volnějším materiálem. Skvěle vypadají na sportovnější i elegantnější způsob a navíc jsou neuvěřitelně pohodlné. Vsaďte například na koženkovou černou nebo nevšední stříbrnou.

Sukně ve stylu 80. let, autor: monkiSukně ve stylu 80. let, autor: monkiPohodlnost nade vše, autor: riverislandPohodlnost nade vše, autor: riverisland

Článek Jarní nákupy aneb bez čeho se neobejdete byl publikován 14. dubna 2013 v 12.00 v rubrice Nákupy a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...