Reno – jarní kolekce 2013

Tagy:  boty, kolekce, jaro, reno, kolekce 2013

Sponzorované odkazy:

Reno – jarní kolekce 2013

Jaro je oproti zdlouhavé a tuhé zimě příjemnější a oblíbenější nejenom díky blankytnému nebi a úchvatným teplotám, které svádějí k venkovním aktivitám a posezení s partou přátel na zahrádce se sklenkou dobrého vína, ale také pro módní kreace, se kterými se začátkem sezóny každoročně doslova a do písmene, roztrhne pytel. Neforemné svetry a parky rázem vystřídají pestrobarevná sáčka a lesklé kabelky. Aniž bychom si to uvědomovali, naladíme se na optimističtější vlnu a vše jde hned snadněji a lépe od ruky. Především milovnice nakupování a bot ocení jaro v jeho pravém slova smyslu, neboť právě v této době se, co se botiček týče, lze pořádně vyřádit. Patříte-li k těm ženám, kterým pohled na nové kolekce způsobuje závratě a nezvladatelnou touhu po utrácení, nechte se inspirovat lákavou kolekcí německé značky Reno, která již několik let ví, jak zaujmout a to nejenom na našem trhu.

Hlavně pohodlně

Módní trendy jsou velmi často ruku v ruce s nepraktičností a postrádají jakýsi smysl pohodlí. Vlastnit vysoké jehly je povinností snad každé ženy, která byť malinko rozumí módě, ovšem vykračovat si den co den takto na vysoké noze není ani příjemné, ani zdravé. A právě proto se můžete spolehnout na obsáhlé kolekce populárních balerýnek, které můžete obléknout takřka k čemukoliv. Jednoduchý černý koženkový model se skvěle hodí jak k ležérním džínům, tak ke kratší mini nebo zajímavým Regínám. Čím naopak zaujmete na první pohled, jsou modely s květinovým potiskem v trendy barvách.

Jednoduché balerýnky k leginám, autor: renoJednoduché balerýnky k leginám, autor: renoZkuste originální model, autor: autor: renoZkuste originální model, autor: autor: reno

Sportovní obutí

Reno samozřejmě myslí i na milovníky sportu a sportovnější módy, na prodejních pultech tak najdete klasické tenisky, Conversky, ale také známé značky jako je Puma, Nike nebo Adidas a jejich nejnovější kolekce, které vám svým designem a kombinací barev určitě vezmou dech. Na své si zde proto přijdou jak módní fanoušci, tak sportovci prahnoucí ryze po praktické obuvi s dlouhou životností.

V Renu najdete i klasické tenisky, autor: renoV Renu najdete i klasické tenisky, autor: renoMilovníci klasiky mohou vsadit na Adidas, autor: renoMilovníci klasiky mohou vsadit na Adidas, autor: reno

Ryze ženský styl

Každá žena jednou potřebuje být za dámu, proto by vám v botníku rozhodně neměl chybět minimálně jeden praktický pár ke kostýmku či elegantnějším šatům. Kolekce Reno nabízí širokou škálu jednoduchých lodiček jak na klínku, tak na klasickém podpatku nejrůznějších velikostí. Ty dámy, jež si podpatky oblíbily a prakticky je nevyzují zde budou jako ryby ve vodě. Je libo lakované střevíčky, s otevřenou špičkou či v trendy odstínech? V Renu najdete vše, po čem prahnete!

Jednoduchost a elegance do kanceláře, autor: renoJednoduchost a elegance do kanceláře, autor: renoŽijte si na vysoké noze díky Renu, autor: renoŽijte si na vysoké noze díky Renu, autor: reno

Článek Reno – jarní kolekce 2013 byl publikován 2. května 2013 v 14.00 v rubrice Boty, Nákupy a Značky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...