Neonové laky na nehty

Tagy:  laky, laky na nehty, neonové laky, barvy, odstíny, móda, jaro, trendy

Sponzorované odkazy:

Neonové laky na nehty

Se zdlouhavým koncem zimy, kdy se všichni nedočkavě těšíme na jaro, přicházejí rovněž nové jarní trendy a kolekce, které srší optimismem a především barvami. Po předchozím období, kdy hrály hlavní roli tóny spíše tmavší a zemité, je tato změna velmi příjemným zpestřením a lze ji každoročně tak nějak očekávat. Stejně tak, jako v loni i letos kralují výrazné pastelové barvy, především v odstínech růžové, lososové, tyrkysové či zelené a pakliže je zahlédnete i v neonových tónech, rozhodně se neděste a ba naopak se nechte inspirovat. Pro ty méně odvážné jsou zde alespoň typy na neonové laky na nehty, jež dodají outfitu ten správný nádech jara a rozzáří vám i ten nejšedivější den.

Ač tak pravděpodobně nepůsobí, neonové laky jsou velmi praktické. Nosit je můžete ke každodenním outfitům jako jsou džíny, sukně, leginy a podobně, ovšem skvělou službu odvedou i na party či večírku, kde rozhodně nechcete být za šedou myš a sedět sama v koutě. Podívejte se, které kousky dlouho vydrží, jsou maximálně trendy a navíc je seženete za velmi příznivé ceny.

Značka Jessica je proslulá výrobou velice kvalitních laků na nehty, které vydrží i týden jako právě nalakované. Ne nadarmo je tedy používají i prvotřídní kosmetická studia. Přestaňte vyhazovat peníze u manikérky a raději si pořiďte svůj vlastní neonový lak, který bude rozhodně hitem celé jaro a dokonce i v létě. Vsaďte například na tuto jedinečnou oranžovou variantu, jež vypadá naprosto neodolatelně v kombinaci s džínovinou.

Kvalitní lak Jessica, autor: thehutKvalitní lak Jessica, autor: thehut

Co letos rozhodně frčí jsou snad všechny odstíny zelené a to jak v podobě klasického army stylu, tak v těchto neonových variantách. Najít je můžete v obuvi, ve všech obchodech s trendy oblečením a pak samozřejmě na pultech oblíbených parfumerií a drogerií v podobě těchto sexy nenových laků, které promění drápky v aktuální jarní trend. Sehnat je lze již od neuvěřitelných 49 korun, což je částka, kterou rozhodně stojí za to investovat.

Vsaďte na neonky, autor: coletteVsaďte na neonky, autor: colette

A co rozhodně nelze opomenout je pravděpodobně ten největší trend letošního jara, kterým je samozřejmě růžová barva. Pokud jste až doposud žili v domnění, že právě tento odstín je spíše dominantou ,,barbie stylu“, pak jste na omylu. Zařaďte růžovou a to především v neonových barvách do svého šatníku a na kosmetický stolek, rázem se stanete hvězdou všech večírků.

Růžová je trendy, autor: thehutRůžová je trendy, autor: thehut

Článek Neonové laky na nehty byl publikován 6. května 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...