Danea – jarní kolekce 2013

Tagy:  boty, kolekce, jaro, danea, kolekce, danea, jaro 2013

Sponzorované odkazy:

Danea – jarní kolekce 2013

Nakupování obuvi lepro většinu žen nikdy neutuchající vášní a zálibou, jež nemůže snad nikdy omrzet. Zatímco bundy stačí dvě, kabelek pár kousků dle poslední módy a džíny rovněž v menším počtu, bot není nikdy dost, podle čehož se řídí opravdu valné množství příslušnic něžného pohlaví. Zkrátka a dobře, nezbývá, než se s touto neřestí smířit a doufat, že vám nakonec botičky nebudou přednější, než večeře. Když už vyrazit shánět nové jarní kousky, rozhodně zapomeňte na trhy a vsaďte na kvalitu, originalitu a neotřelost, která jde však ruku v ruce v velice příjemnými cenami a skvělým servisem. Řeč je samozřejmě o populární značce zaměřující se ryze za boty – Danea. Nechte se inspirovat inovativními jarními kousky, které by ve vaší nemalé sbírce, rozhodně neměly chybět!

Pohodlí musí být

Každý by měl ve svém šatníku vlastnit alespoň jedny neutrální balerýnky pro každou příležitost. Pohodlné polobotky, které můžete obléknout jak k džínám, obyčejným legínám, tak ke kostýmku, se rozhodně neztratí. V jarní kolekci Danea 2013 na vás čekají pohodlné kousky již od 500 korun a to ze snadno omyvatelné syntetiky v přírodních odstínech. Tyhle ,,semišky“ zkrátka musíte mít!

Balerýny jsou základní jarní výbavou, autor: daneaBalerýny jsou základní jarní výbavou, autor: danea

Tkaničky jsou zpět

V pohodlné době zipů a stahovacích gum jsme velmi rychle a snadno zapomněli na tkaničky. Letošní jaro je sezónou velkých návratů, ke kterým patří i legendární kotníkové polobotky s tkaničkami. Vybrat si můžete ze světle béžové, hnědé či černé a to již za atraktivních 799 korun. Obuv je nejenom stylová, ale rovněž nepromokavá a tím pádem ideální i do deštivých dní.

Tkaničky jsou opět IN, autor: daneaTkaničky jsou opět IN, autor: danea

Kozačky nejen v zimě

Co je velikou firemní doménou značky Danea, jsou nápadité kolekce jarních a letních kozaček, jež se stávají stále populárnější. Pakliže jste doposud žili v domnění, že jsou kozačky vymožeností pouze zimy, jste na omylu. Pořiďte si trendy jarní kotníkové či vysoké kozačky a nebojte se ani výrazných barev. K mání jsou v klasických odstínech, ale také v lososové, modré či červené a to již za krásných 799 korun!

Pořiďte si stylové kozačky, autor: daneaPořiďte si stylové kozačky, autor: daneaVysoké kozačky nejen na zimu, autor: daneaVysoké kozačky nejen na zimu, autor: danea

Článek Danea – jarní kolekce 2013 byl publikován 8. května 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky, Boty a Značky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...