Profesionální vlasová kosmetika

Tagy:  vlasová kosmetika, profesionální kosmetika, vlasy, hříva

Sponzorované odkazy:

Profesionální vlasová kosmetika

Na světě snad neexistuje osoba, která by si nepřála vypadat hezky a protože žijeme v domě moderních vymožeností a nejrůznějších ,,zlepšováků“, můžeme si k dokonalému vzhledu často dopomoci a z ošklivého káčátka jak se říká, udělat krásnou labuť. Pro postavu modelky se musíme lec čeho vzdát a občas se ukázat v posilovně, drobné nedokonalosti zakryjeme make-upem, menší oči opticky zvětšíme líčidly a celkový styl dodáme módními výstřelky. O co je ale třeba mimořádně pečovat, jsou vlasy. Jakmile si je jednou zničíte nešetrným zacházením a častým barvením, jen těžko svou bujnou kštici získáte nazpět. Vlasy jsou něčím, co nás na první pohled odlišuje od ostatních a stejně tak, jako mohou zapůsobit, snadno v druhých vyvolají pocit zanedbanosti. Toužíte-li po oslnivých kadeřích, které vám bude každý závidět, vsaďte na kvalitní vlasovou kosmetiku, která mnohdy dokáže zázraky…

Péče přesně pro vás

Možná používáte kvalitní přípravky, ale vlasy zrovna zdravím nezáří? Pak si asi říkáte, že jste koupili zajíce v pytli, ovšem chyba může být zcela jinde. Pokud máte mastnější pokožku hlavy, vlasy vám plihnou a spojují se do pramínků, těžko vám bude nápomocen šampon na suché vlasy. Co je nejdůležitějším kritériem při výběru té nejlepší kosmetiky, je vždy zaměření se na specifickou funkci. Jestli tápete, jaký druh vlasů vlastně máte, nebojte se zeptat kadeřnice nebo si nechte udělat speciální rozbor vlasového vlákna, díky kterému zjistíte, jak na tom vaše hříva je a jakou péči potřebuje. Následně si pořiďte produkty pří na míru a uvidíte, že se kýžené výsledky dostaví v rámci několika měsíců.

Vlasy jsou chloubou každé ženy, autor: Lynda SanchezVlasy jsou chloubou každé ženy, autor: Lynda Sanchez

Jakou kosmetiku vybrat?

Druhů vlasové kosmetiky je nepřeberné množství. Od lacinějších variant v drogériích, přes zdravotní produkty v lékárnách až po prvotřídní přípravky s přírodními bio složkami. Nelze přímo určit, který druh vlasové kosmetiky bude právě vám vyhovovat, neboť každý jsme jiný a na každého platí něco jiného. Obecně však lze říci, že nejlépe uděláte koupí přírodních produktů bez parfemace, které neobsahují silikony, jež zbytečně zatěžují vlasové vlákno. Při výběru dbejte na to, aby kosmetika obsahovala přírodní kreatin, jež je pro vlasy velmi prospěšný.

Článek Profesionální vlasová kosmetika byl publikován 22. května 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...