Plavky 2013 - tak na které vsadíte letos?

Tagy:  léto, sezóna, kolekce, kolekce plavek, barvy, odstíny, móda, trendy

Sponzorované odkazy:

Plavky 2013 - tak na které vsadíte letos?

Máme tu květen a než se nadějeme, zaplaví nás prázdninové vysoké teploty a nám tak nezbude, než se vypravit na nejbližší koupaliště či svá bílá těla vystavit v pohodlí vlastní zahrádky. Ovšem ani v těch největších vedrech bychom neměli zapomínat na módní trendy a na fakt, že stylově lze vypadat i s minimem látky. Pakliže ještě nevíte, jaké plavkové modely jsou letos IN, nechte se inspirovat a pořiďte si zbrusu nový páreček, kterým budete oslňovat celé letošní léto.

Něžné pastelové barvy v jemných odstínech jsou opět v kurzu a u plavek tomu není jinak. Tento model je velmi jednoduchý a o to více budí pozornosti. Pořídit by si jej ovšem neměly majitelky extra světlé pokožky, těm by bledý odstín dvakrát neprospěl. Pokud ale máte již nějaký ten základ, rozhodně se růžového mámení nebojte!

Pastelová růžová je IN, autor: net-a-porterPastelová růžová je IN, autor: net-a-porter

V kovbojském duchu se nesou plavky s třásněmi ve výrazném červeném odstínu, který musí slušet naprosto každému. rafinovaně střižený vršek je navíc skvělým optickým klamem pro ty, jež nevlastní zrovna bujné poprsí.

Červená v kovbojském stylu, autor: missselfridgeČervená v kovbojském stylu, autor: missselfridge

Letos jsou v kurzu i nejrůznější abstraktní motivy v kombinaci s výraznými barvami. Pakliže vsadíte na originální kombinaci oranžové a modré, rozhodně nemůžete šlápnout vedle.

Výrazné barvy a zajímavé motivy, autor: matchesfashionVýrazné barvy a zajímavé motivy, autor: matchesfashion

Námořnický model je nesmrtelný podobně jako puntíky nebo květiny. Sice není v módě každou sezónu, ale stejně si své místo na výslunní jednou za čas najde.

Námořnický styl nikdy neomrzí, autor: fashionunionNámořnický styl nikdy neomrzí, autor: fashionunion

Velikým hitem se staly plavky nesourodé, složené z jednotlivých kusů, které k sobě původně vůbec nepatří. Pořiďte si například jednoduchý bílý vršek a výrazný spodek růžové, zelené, oranžové či jinak kontrastující barvy. Pozor ale, aby se vám barvy ani střihy plavek netloukly.

Jednoduchý bílý vršek, autor: riverislandJednoduchý bílý vršek, autor: riverislandVýrazný spodek k jednoduchému vršku, autor: pullandbearVýrazný spodek k jednoduchému vršku, autor: pullandbear

Článek Plavky 2013 - tak na které vsadíte letos? byl publikován 28. května 2013 v 13.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...