Arkády Praha - vše pod jednou střechou

Tagy:  nákupy, arkády praha, praha, pankrác, oblečení, oděvy, doplňky, restaurace

Sponzorované odkazy:

Arkády Praha - vše pod jednou střechou

I když spousta žen, dokonce mužů, považují nakupování za svůj koníček a obvykle si jej náležitě užívají, málo komu se chce pobíhat z jedné strany města na druhou a shánění bot tak proměnit v nekonečný maraton. Není nad to, když se všechny vaše oblíbené obchůdky sjednotí pod jednu střechu a vy tak máte vše jako na dlani. Pakliže stále nevíte, kam se vydat pro nejlepší zboží v Praze, vydejte se do obchodního centra Arkády, kde rozumí vašim potřebám a touhám.

Nakupujte stylově a ve velkém, autor: revolveclothingNakupujte stylově a ve velkém, autor: revolveclothing

Proč navštívit Arkády?

Spousta lidí žijících v Praze nebo i ti, co do města jezdí extra za nákupy, se shodují, že každé nákupní centrum má své ,,mouchy". Slušné obchodní středisko se spoustou krámů a dobrých restaurací, Palladium, je kvůli své strategické poloze v centru města neustále přelidněné, což rozhodně všem nevyhovuje a spousta dalších center, kde lze pořídit skvělé zboží, se nachází na okrajích, kam se každému jet většinou nechce. Kam tedy vyrazit, abyste nenarazili na nesnesitelné davy, pořídili vše, co potřebujete a ještě si užili skvělé odpoledne či dokonce celý den? Jednoznačnou odpovědí jsou Arkády, nacházející se na Pankráci. Centrum najdete nedaleko metra C, stanice Pankrác a celý areál je velmi chytře obestavěn autobusovými zastávkami, které nabízejí desítky atraktivních spojení takřka po celé Praze.

Arkády a stylové oblečení, autor: boohooArkády a stylové oblečení, autor: boohoo

Co zde najdete

Jak již bylo řečeno, v Arkádách si na své přijde opravdu každý. V přízemí vás přivítá praktická trafika, fresh nápoje, několik obchodů se sportovními oděvy, ale především veliký Interspar, kde seženete nespočet čerstvého ovoce, zeleniny, masa a dalších potravin, na které si jen vzpomenete a pakliže zatoužíte po zdravé výživě, i tu v přízemí najdete.

Další dvě patra jsou doslova zahlcena módou v podobě populárních značek jako je Zara, Mango, Pull&Bear, Bershka, H&M, New Yorker, Tally weijl, Orsay, C&A, Guess, Calvin Klein, Police a mnoho dalšího. Co zde rovněž rozhodně pořídíte jsou klenoty a šperky, sportovní náčiní, veškerou elektroniku, drogistické výrobky a co jistě potěší, je dárkový obchod se spoustou suvenýrů a službou pro balení dárků. A až vás po dlouhých nákupech přepadne hlad, v posledním patře najdete nespočet fast foodu, italskou restauraci, kavárnu, sushi a další velmi chutné kuchyně a kávy z celého světa.

Všechny doplňky pod jednou střechou, autor: avenue32Všechny doplňky pod jednou střechou, autor: avenue32

Článek Arkády Praha - vše pod jednou střechou byl publikován 5. července 2013 v 12.00 v rubrice Nákupy a Značky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...