Šaty a topy bez ramínek - nezbytné letní vybavení

Tagy:  dámské oblečení, topy, šaty, topy bez ramínek, šaty bez ramínek, móda, nakupování

Sponzorované odkazy:

Šaty a topy bez ramínek - nezbytné letní vybavení

Pro milovnice nakupování a módy je léto tím nejperspektivnějším obdobím, jak si pořídit co nejvíce hadříků a přitom neutratit téměř nic. Letní kousky jsou vzdušné, lehké, je jich spousta a obchodní domy zaplňují neustále nějaké akce a slevy, díky kterým pořídíte tílka od stokoruny. Pro tentokrát se zaměřte na letní párty topy a šaty bez ramínek, které jsou pohodlné, sexy a může je nosit jak majitelka menšího poprsí, tak ta s bujnějším hrudníkem. Zaútočte na slevy ve velkém a pořiďte si originální kousky již nyní!

K vodě i do města

Velice multifunkčně působí tyto stylové letní šaty se zvířecím motivem, který je i letošní sezónu stále IN. Model je vyroben ze vzdušného šifonu, který je neuvěřitelně komfortní a navíc jej můžete vzít jak na pláž, tak do společnosti. V této delší variantě letních šatů bez ramínek se nebojte ukázat ve městě, ani na pláži u moře. A pokud je doplníte zlatými hodinkami, náušnicemi či psaníčkem, klidně vyrazte i do víru nočního života.

Multifunkční varianta na pláž i do města, autor: luisaviaromaMultifunkční varianta na pláž i do města, autor: luisaviaroma

Na rande jedině v šatech

Ráda ukazujete své přednosti a protějšek na schůzce chcete oslnit dlouhými nohami a štíhlým pasem? Pak je právě léto ideálním obdobím kdy obléknout ty nejvíce sexy šatičky a vydat se vstříc novým láskám. Pořiďte si tento model v módním lososovém odstínu, kterému žádný muž neodolá.

Na rande vždy krásná a sexy, autor: saksfifthavenueNa rande vždy krásná a sexy, autor: saksfifthavenue

Jako stvořené pro večírek

Večírky jsou v teplém počasí o mnoho příjemnější, než když venku zuří mráz a vánice, Vypravte se na velkolepou party v trendy černých koktejlkách bez ramínek, které podtrhnou vaši ženskost.

Jako stvořené pro party, autor: barneysJako stvořené pro party, autor: barneys

Ve stylu peplum

Peplum móda je stále v kurzu a kdy jindy využít top bez ramínek s rafinovaným řasením? Pořiďte si sexy model ve vínovém odstínu a staňte se královnou večírků.

Peplum je stále v kurzu, autor: asosPeplum je stále v kurzu, autor: asos

Barevné mámení

Léto je především o jasných, zářivých barvách, které dokáží zvednou náladu v každé situaci. Během svých dalších nákupních maratonů se tak nezapomeňte podívat po lehoučkém topu bez ramínek v blankytně modré barvě, který se skvěle hodí k bílým kalhotám či k džínovým mini.

Blankytně modrá vám bude slušet, autor: shopbopBlankytně modrá vám bude slušet, autor: shopbop

Jedna vrstva za druhou

Vrstvení je praktickou a maximálně trendy záležitostí, která opticky schová pár špíčků navíc a naopak z plochého hrudníku vytvaruje ženské křivky. Proč si alespoň jeden do sbírky nepořídit?

Vrstvení opticky skryje nedokonalosti, autor: shopbopVrstvení opticky skryje nedokonalosti, autor: shopbop

Článek Šaty a topy bez ramínek - nezbytné letní vybavení byl publikován 19. července 2013 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...