Romantické topy, šaty i doplňky

Tagy:  doplňky, oděvy, romantické oblečení, kabelky, peněženka, obuv, triko, top, tunika, šaty

Sponzorované odkazy:

Romantické topy, šaty i doplňky

Romantická móda je něčím, co nikdy nebude out hned z několika důvodů. V první řadě nutno podotknout, že modely v romanticky smýšlejícím duchu se hodí do každého ročního období, ať už si obléknete lehké letní šaty či zvolíte jako originální doplněk něžnou kabelku. A za druhé je zde fakt, že romantika udělá z každé ženy něžnou osobu, které propůjčí ženský půvab a šarm. Pakliže jste spíše sportovnějšího charakteru a romantická móda vám příliš neříká, nechte se inspirovat pár atraktivními kousky, které by se i vám mohly občas hodit…

Bílá krajka

Teplých letních dní již nebude mnoho, proto byste jich ještě měly využít a obléknout si stylové romantické šaty v bílém provedení s jemnými aplikacemi či krajkou, která je letošní sezónu opravdu v kurzu. Pokud takovýto model nevlastníte, v letních slevách, které hlásají snad všechna nákupní centra, si je jistě pořídíte za pár korun.

Bílá je prototypem romantického stylu, autor: revolveclothingBílá je prototypem romantického stylu, autor: revolveclothing

Lehká tunika

Kdo říká, že romanticky laděná tunika nemůže být tmavších barev? Tento jednoduchý, byť velmi nápaditý model jasně dokazuje, že i pohodlný střih, nevýrazné květy a tmavý odstín je moderní. Výhodou tohoto topu s dlouhým rukávem je, že jej můžete nosit prakticky kdykoliv a kamkoliv.

Jednoduchá tunika pro každý den, autor: nordstromJednoduchá tunika pro každý den, autor: nordstrom

Něžná peněženka

Pro milovnice romantického stylu je zde peněženka, která potěší každou dívku se smyslem pro něžnost a krásu. Kombinace růžové barvy a květin je velmi populární a díky velikosti peněženky, ji můžete použít i jako psaníčko na party.

Romantická peněženka v růžovém provedení, autor: johnlewisRomantická peněženka v růžovém provedení, autor: johnlewis

Pohodlné sandálky

Pokud toužíte po něčem romantickém, dívčím, pak rozhodně zapomeňte na vysoké podpatky, ostré špičky a lesklou kůži. Na co se naopak zaměřte, jsou ploché sandálky s otvory v pastelových či pudrových barvách. Díky uzavřené špičce je navíc můžete nosit i na podzim a začátkem jara.

Pohodlné sandálky z kůže, autor: modclothPohodlné sandálky z kůže, autor: modcloth

Stylový slamák

Pokrývka hlavy je převážně v horkých letních dnech důležitá a měla by být nedílnou součástí každého outfitu. zapomeňte však pro tentokrát na klasickou kšiltovku a raději si k letním šatům oblečte stylový slamák, který vás ochrání před slunečními paprsky a navíc poslouží jako dokonalý módní doplněk.

Stylový slamáček vám bude slušet, autor: nordstromStylový slamáček vám bude slušet, autor: nordstrom

Článek Romantické topy, šaty i doplňky byl publikován 25. srpna 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...