Stylové obaly na chytré telefony

Tagy:  pouzdro na telefon, telefon, mobilní telefon, móda, doplňky, barvy

Sponzorované odkazy:

Stylové obaly na chytré telefony

Dnes již téměř každý vlastní dotykový telefon, kterým se také říká smart phone, neboli chytrý telefon. Aby displej vašeho mobilního aparátu nebyl poškrábaný a kryt brzy rozbitý, je vždy dobré opatřit si praktický obal, který jej uchrání před pády a špatnou manipulací. Pokud svůj obal na telefon ještě nemáte a plánujete si alespoň jeden pořídit, poohlédněte se po něčem unikátním, co vám rovněž poslouží jako super módní doplněk.

Černou klasikou rozhodně nikdy nic nezkazíte, což samozřejmě platí i u pouzder na telefon. Návrhář Michael Kors je světově proslulí svou elegancí v kombinaci s vysokou kvalitou, proto vám toto stylové pouzdro u lesklé hadí kůže dlouho vydrží a navíc jej můžete nosit jako party psaníčko k šatům i džínům.

Vsaďte na černou klasiku, autor: nordstromVsaďte na černou klasiku, autor: nordstrom

A pro milovnice luxusu, který je patrný na první pohled, je zde model rovněž z kolekce Michaela Korse, který svým typickým logem a zlato-hnědým provedením hlásá, že je značkový a maximálně přepychový. Vašemu chytrému telefonu bude rozhodně slušet!

Luxus od Michaela Korse, autor: nordstromLuxus od Michaela Korse, autor: nordstrom

Ryze praktickou záležitostí je toto částečně průhledné pouzdro, které má hned několik významných pozitiv. V první řadě se můžete podívat na hodiny a zkontrolovat čas, aniž byste jej museli pracně vyndavat. A za druhé, díky použití plastu, ze kterého je pouzdro vyrobeno, svůj doplněk kdykoliv snadno a jednoduše omyjete.

Praktický plast lze omýt, autor: ahalifePraktický plast lze omýt, autor: ahalife

Zvířecí motivy snad nikdy neomrzí a proto s jejich volbou rozhodně nešlápnete vedle. Černobílá gepardí klasika je nejenom moderní, ale díky použití jednoduchých, základních barev, ji můžete kombinovat prakticky s čímkoliv.

Jednoduchá klasika ve zvířecím motivu, autor: nordstromJednoduchá klasika ve zvířecím motivu, autor: nordstrom

Pokud se vás stále drží optimistická letní nálady a potrpíte si spíše na výraznější pastelové odstíny, rozhodně vás zaujme kolekce veselých pouzder od populárního návrháře Toryho Burche.

V hlavní roli barvy, autor: nordstromV hlavní roli barvy, autor: nordstrom

Pro ty, jež si neoblíbily objemnější taštičky a přeci jenom preferují účelnější pouzdra, která se vejdou i do kapsy, je zde jednoduchá varianta od značky Gucci, která je prototypem luxusu a vkusu.

Účelná stylovost od Gucci, autor: profilefashionÚčelná stylovost od Gucci, autor: profilefashion

Článek Stylové obaly na chytré telefony byl publikován 27. srpna 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...