Plavky s třásněmi aneb ještě není konec léta!

Tagy:  plavky s třásněmi, třásně, barvy, odstíny, nakupování, moře, dovolená, pláž, oblečení, móda

Sponzorované odkazy:

Plavky s třásněmi aneb ještě není konec léta!

Sice zde máme polovinu srpna a letní prázdniny se pomalu, ale jistě chýlí ke konci, to ovšem neznamená, že si ještě neužijete pár krásných slunečných dní, nezavítáte na koupaliště či přehradu a nebo se nepodíváte k moři. Zkrátka a dobře příležitostí, proč obléknout plavky, je ještě několik a v případě, že jste zaneprázdněné, rozhodně je využijete příští rok, protože plavky s třásněmi snad nemohou vyjít z módy!

Plavky s třásněmi jsou tak trochu ruku v ruce s indiánskými a etnickými motivy, které jsou letošní rok opravdovým hitem a u tohoto modelu tomu rozhodně není jinak. Oranžová je barva, která lichotí i světlejším typům pleti, třásně v horním díle opticky zvětší hrudník a vzorovaný spodek naprosto dokonale splňuje všechna módní kritéria.

Třásně ve stylu etniky, autor: neimanmarcusTřásně ve stylu etniky, autor: neimanmarcus

I v tomto modelu se snoubí hned několik trendy variací, které rozhodně stojí za povšimnutí. V první řadě vás jistě zaujme barva, která je svým tmavším odstínem poměrně netypická, dále zde máme již zmiňované moderní třásničky a v neposlední řadě musíme poukázat na žhavý prvek v podobě pleteniny, která se stala hitem letošního jara i léta. V těchto plavkách budete zkrátka k nepřehlédnutí a pokud nemáte namířeno na pláž, oblékněte k nim jednoduché džínové šortky a sexy model do města je na světě.

Sexy háčkovaný model, autor: revolveclothingSexy háčkovaný model, autor: revolveclothing

Černá barva rozhodně nikdy nevyjde z módy, což platí i u plavek. Zapomeňte však na na otřepanou černobílou kombinaci či extrém v podobě černé a neonové a raději zvolte působivý vršek s třásněmi a méně nápadný spodek, který nechá vyniknout váš bujný dekolt.

Jednoduchá kombinace černé a šedé, autor: neimanmarcusJednoduchá kombinace černé a šedé, autor: neimanmarcus

Trojúhelníčkové plavky a jednotná barva jsou jakousi klasikou, která sice nikdy neomrzí, ale ani nikterak nenadchne. Chcete-li na pláž obléknout sexy model, který je střídmý a přitom vyzývavý, vsaďte na plavky jednoduchého střihu ozvláštněný o módní třásně. V kombinaci s výraznou barvou budete vypadat božsky.

Jednoduchý model se sexy třásněmi, autor: nordstromJednoduchý model se sexy třásněmi, autor: nordstrom

Opálené pleti nejvíce sluší výrazné pastelové odstíny. Pokud se z léta můžete pochlubit zlatavou pokožkou, vyzkoušejte tento červený model, který podtrhne vaši krásnou barvu a křivkám dodá ten správný tvar.

Opálení a červená barva, autor: revolveclothingOpálení a červená barva, autor: revolveclothing

Článek Plavky s třásněmi aneb ještě není konec léta! byl publikován 18. srpna 2013 v 12.15 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...