Jak vonět na podzim?

Tagy:  vůně, jak vonět, podzim, podzimní vůně, móda, trendy

Sponzorované odkazy:

Jak vonět na podzim?

Podzim je za rohem a proto byste pomalu měly začít vyměňovat svůj letní šatník, připravovat teplejší svetry a celkově se přizpůsobit nadcházejícím chladným měsícům. Samozřejmostí je, že se letní šatník a trendy markantně mění od těch podzimních, což se do zajisté týká také kosmetiky, líčení a v neposlední řadě vůní. Zatímco v letních měsících jsou IN svěží, ovocné a květinové tóny, ty podzimní si žádají více koření, pyžma a nebojte se ani těžších dřevitých prvků, které dokonale podpoří tmavé barvy a ,,ponurejší" módu.

Kouzlo ženskosti

Každá žena, ať už preferuje ryze sportovní styl či se obléká jako pravá dáma, by měla svému okolí dát najevo fakt, že je opravdovou ženou se vším všudy. Nebojte se vytasit své zbraně a buďte sexy a přitažlivá za každé situace. Pořiďte si jedinečný parfém Elie Saab, který vám propůjčí charismatické kouzlo, kterému nelze odolat. Parfém sice nepatří k nejlacinějším, jeho cena se pohybuje okolo 2300 korun, nicméně investice se opravdu vyplatí, neboť budete vonět od brzkých ranních hodin až do noci.

Kouzlo ženskosti s Elie SaabKouzlo ženskosti s Elie Saab

Elegance nade vše

Doposud jste si pod názvem Cartier představili pouze luxusní šperky za stovky tisíc korun? Pak si rozšiřte obzory o luxusní vůni Baiser Vole, která je ztělesněním elegance a veškerého přepychu, kterým je obchodní řetězec tolik věhlasný. Vůně obsahuje vábivé tóny, které se hodí ke všem věkovým kategoriím a stejně jako Elie Saab se pyšní neuvěřitelnou trvanlivostí.

Luxus v podobě Cartiera, autor: saksfifthavenueLuxus v podobě Cartiera, autor: saksfifthavenue

Hravost a smyslnost

Marc Jacobs je světově uznávaným návrhářem, který obléká desítky slavných celebrit a na svém kontě má stovky prestižních projektů a módních přehlídek. Jeho kolekce jsou stylové, nápadité a snoubí v sobě dívčí hravost a zároveň ženskou smyslnost. A přesně takové jsou rovněž jeho parfémy, které sedí naprosto každé ženě. Objevte v sobě dětskou duši a zároveň nechte mluvit svůj sex-appeal. Parfém Honey od Marca Jacobse pořídíte za příjemných 1400 korun.

Objevte v sobě dívčí hravost, autor: saksfifthavenueObjevte v sobě dívčí hravost, autor: saksfifthavenue

Podzimní romance

Pokud se o svět módy a kosmetiky alespoň trochu zajímáte, pak vám jméno Lancome rozhodně není cizí. Tato francouzská značka se do módního světa zapsala především díky prvotřídní a velmi kvalitní kosmetice a nevšedním parfémům, které propagují podmanivost a ženskou přirozenost. Novinka v podobě parfému la Vie Est Belle jistě potěší všechny romantičky a něžné duše. Již samotný flakon napovídá, že se nejedná o extrémně kořeněný a výrazný produkt, nicméně k podzimním dnům se přesto velice hodí.

Lancome pro romantičky, autor: nordstromLancome pro romantičky, autor: nordstrom

Článek Jak vonět na podzim? byl publikován 11. září 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...