Módní hit – bledě modrá

Tagy:  bledě modrá, barva, odstín, oblečení, nakupování, móda, trendy, styl

Sponzorované odkazy:

Módní hit – bledě modrá

Modrá barva je ve světě módy jakousi stálicí, která nikdy nevyjde z módy, ovšem ne všechny její odstíny jsou momentálně aktuální. V jednu chvíli letí královská modř, poté tyrkysová a tu následně vystřídá šedomodrá. Pokud patříte k milovnicím všeho modrého a chcete jít s dobou, vsaďte na nový podzimní trend, ve kterém budete za hvězdu v každé situaci. Řeč je o bledě modré, která září na módních přehlídkách i ve výlohách obchodních domů.

Svetřík pro chladní ráda

Léto si již pomalu střídá s podzimem a i když přes den stále svítí sluníčko a teploty jsou mnohdy vysoké, rána bývají chladná a sychravá. Neriskujte nastydnutí a pořiďte si tento slušivý bledě modrý svetřík značky Reiss Lewes, který vás zahřeje a díky svému trendy odstínu podpoří váš styl a vkus.

Svetřík pro chladná rána, autor: johnlewisSvetřík pro chladná rána, autor: johnlewis

Světlá klasika

Čeho v šatníku není nikdy přebytek, jsou džíny. Jednou vyrazíte v pohodlném modelu s vyšisováním, podruhé oblečete sexy slim, které dokonale doplní luxusní lodičky na podpatku. Vsaďte na bledě modrý trend i pro tentokrát a svou džínovou sbírku rozšiřte o tuto stylovou variantu, kterou zakoupíte v obchodech Bershka.

Jednoduchá klasika se nikdy neztratí, autor: ssenseJednoduchá klasika se nikdy neztratí, autor: ssense

Luxusní kousek

Pro milovnice luxusu, které preferují spíše kvalitu nad kvantitou, je zde tento prvotřídní kousek z dílny slavné dvojice Dolce a Gabbana. Lehoučké šaty z jemné krajky s nádechem do modra si užijete jak v letních dnech, tak v kombinaci s kozačkami a koženou bundičkou.

Pro milovnice luxusu, autor: mytheresaPro milovnice luxusu, autor: mytheresa

Stylové košile

Pokud jste si myslely, že džínovým košilím již odzvonilo, jste na omylu. Ba naopak vám ve studenějších podzimních dnech budou skvělými společníky. Místo tmavého či vyšisovaného denimu s dírkami vsaďte raději na jednoduší, hladký model v bledě modrém provedení, který je trefou do černého. Tuto variantu pořídíte v obchodech pull&bear a to za příjemných 795 korun.

Košilím ještě neodzvonilo, autor: pullandbearKošilím ještě neodzvonilo, autor: pullandbear

Hurá do klubu

Chystáte se s přáteli vyrazit do klubu a už máte dost tmavých barev, flitrů a hlubokých výstřihů? Pak vyzkoušejte něco inovativního v podobě asymetrického topu v zajímavé bledě modré barvě. Pokud k vršku zvolíte přiléhavé džíny nebo kožené leginy, o nudném modelu rozhodně nemůže být řeč. Top pořídíte v Topshopu za 1040 korun.

Top na party a diskotéku, autor: topshopTop na party a diskotéku, autor: topshop

Velká večerní

Jak již bylo řečeno, modrá je opravdu variabilní barvou a nosit ji můžete ve dne v noci. Možná jste byly doposud zvyklé na večerní akce typů plesy a galavečery oblékat spíše tmavší odstíny. Nebojte se pro změnu a zazařte v tomto antickém modelu, který nechá vyniknout dekoltu i štíhlému pasu. Překrásné šaty pořídíte za 5510 korun v obchodech Coats Goddess

Antické šaty na ples, autor: johnlewisAntické šaty na ples, autor: johnlewis

Článek Módní hit – bledě modrá byl publikován 17. září 2013 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...