Laky na nehty za pár korun - tyhle teď opravdu letí!

Tagy:  lak na nehty, kosmetika, make-up, móda, trendy, nakupování, barvy, odstíny

Sponzorované odkazy:

Laky na nehty za pár korun - tyhle teď opravdu letí!

Léto je pomalu u konce a nás čeká studený podzim a ještě studenější zima a spolu s nimi logicky nové trendy a změny jak v módě, tak v kosmetice. Stejně tak, jako vyměníte letní make-up plný barviček a bronzu za něco chladnějšího a méně provokativního, měly byste myslet i na vaše nehty, neboť ty jsou rovněž součástí každodenního outfitu. Pořiďte si stylové laky na nehty, které letos na podzim opravdu poletí a přitom stojí pár korun.

Perleťové tóny jsou opět v kurzu a kdy jindy, než právě na podzim jimi ozdobit vaše nehtíky? Vsaďte například na tmavý odstín námořnické modři, která se skvěle hodí k šedé, černé, ale i k červeným a nachovým odstínům, kterým dodá šmrnc a styl. Pořiďte si například tuto rychloschnoucí variantu od butter London, kterou pořídíte za 160 korun.

Stylová perleť v modobě modré, autor: nordstromStylová perleť v modobě modré, autor: nordstrom

Snad každý podzim a zimu se výlohy obchodních domů zaplní modely v šedivých odstínech, které sice na první pohled působí tak trochu fádně, ale pokud je chytře zkombinujete, rázem se stanete módní ikonou. Pokud jste v šedé našli zalíbení a sluší vaší pleti, pořiďte si matný lak na nehty, který vás v topshopu vyjde na skvělých 155 korun.

[* johnlewis.jpg .(Šedá je barvou podzimu, autor: johnlewis) *

Ne každý si potrpí na zářivé kombinace a jakkoliv výrazně zbarvené nehty. Pakliže jste spíše přírodní typ a preferujete buď francouzskou kosmetiku či takový lak, který je přirozený a hodí se ke každému outfitu, dejte na značku Tom Ford, která má pro vás širokou paletu dlouhotrvajících a rychloschnoucích laků, které působí dokonale upraveným dojmem a to po několik dlouhých dní. Vaše ruce budou naprosto bez chybičky.

Přirozenost nade vše, autor: saksfifthavenuePřirozenost nade vše, autor: saksfifthavenue

Fialová je barva plná rozporu a probouzí nespočet otázek. Jednu sezónu je maximálně v kurzu a za rok je absolutně mimo hru. Letos však opět nastalo její období slávy a proto s klidem oprašte vše v odstínech tmavé fialové, včetně laků na nehty. V případě, že tento odstín nevlastníte, vydejte se do prodejny topshop, kde jej pořídíte za skvělých 155 korun.

Fialová je opět v kurzu, autor: nordstromFialová je opět v kurzu, autor: nordstrom

Barva, která pravděpodobně nikdy nevyjde z módy, je červená a obzvláště IN je, pokud hovoříme o kosmetice a lacích na nehty. Chystáte se obléknou klasické koktejlové šaty, černé leginy, potrhané a vyšisované džíny, koženou bundičku nebo stylové tepláky? Červená je barva laku, která se vám bude vždy hodit.

Červená je IN rok co rok, autor: modekungenČervená je IN rok co rok, autor: modekungen

Na party byste vždy měly vypadat trochu jinak, než za běžného dne. S make-upem je třeba si trochu pohrát, obyčejné džíny vyměňte za sexy model a účesu rovněž věnujte nějaký ten čas. Během příprav na velkolepý večírek či obcházení barů nezapomeňte také na své nehtíky, které by měly zářit. Veškerý třpyt a jas jim poskytne lak na nehty značky Ddell, který pořídíte za 199 korun.

Třpyt a jas pro velkolepou party, autor: modekungenTřpyt a jas pro velkolepou party, autor: modekungen

Článek Laky na nehty za pár korun - tyhle teď opravdu letí! byl publikován 20. září 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...