Vyrazte na letní výprodeje!

Tagy:  nakupování, nákupy, trendy, styl, oblečení, oděvy, levné oblečení, slevy, obchody

Sponzorované odkazy:

Vyrazte na letní výprodeje!

Léto je sice u konce a my se již nějakou chvíli potýkáme se studenými teplotami podzimu, přesto se obchodní centra stále kasají slevami a akčními výprodeji. Využijte těchto příležitostí a vydejte se na nákup posledních úlovků, které buď využijete v příští sezóně a nebo ještě nyní!

Kam se vydat?

Čím větší obchodní centru a čím více zákazníků, tím větší slevy a nejrůznější akce. V zapadlých uličkách drobných butiků a soukromých obchůdků se jen těžko setkáte s nějakými akčními trháky, proto se vydejte do opravdového nákupního centra. Ideálně zamiřte do většího města jako je Praha, Brno, Ostrava, Plzeň nebo Liberec, kde máte větší možnost ulovit opravdu výhodné oblečení a obuv.

Nezapomeňte na internet

I když je nakupování přes internet již spousty let naprostou samozřejmostí, stále se najdou tací, kteří jeho službám až tak nevěří a využívají je k obchodům opravdu jen sporadicky. To je ovšem veliká škoda, neboť právě internetové obchody nabízejí často tolik výhodné akce, slevy a nejrůznější balíčky, které byste v kamenných obchodech jednak nesehnali a pokud ano, stály by vás podstatně více peněz. Za zmínku stojí rovněž slevové portály, kde koupíte naprosto vše od oblečení, přes kosmetiku a kosmetické procedury až po dovolené a eurovíkendy.

Pořiďte si letní oděvy za akční ceny, autor: riverislandPořiďte si letní oděvy za akční ceny, autor: riverisland

Čemu věnovat pozornost?

Jednoduchou logickou úvahou vám asi dojde, že nejlacinější a tudíž v největších slevách pořídíte vše, co je typicky letní. Jsou to tedy plavky, plážové oblečení, kraťasy, tílka, šaty, ale také sandály a žabky. Možná si říkáte, že je zbytečné si teď na podzim skříň zásobit letním oblečením, neboť nevíte, jaké budou za rok trendy. To je určitě pravda, ale plavky z módy jen tak nevyjdou a obyčejných triček, šatů bez ramínek a šortek není nikdy dost, tak proč byste je pořizovali za plnou cenu, když je nyní můžete mít třeba i za půlku.

Pozor na „slevy“?

Není sleva jako sleva a bohužel, některé zboží se jako extra zlevněné pouze tváří. Jakmile si něco vyberete, dobře si spočítejte, zda se vám daný výrobek za tuto cenu opravdu vyplatí pořídit a nebo se jedná pouze o marketingový tah, jak se zbavit staré kolekce.

Sandálky pořídíte nyní za nejnižší ceny, autor: allsoleSandálky pořídíte nyní za nejnižší ceny, autor: allsole

Článek Vyrazte na letní výprodeje! byl publikován 10. října 2013 v 12.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...