Peněženky v atraktivních barvách

Tagy:  barevné peněženky, doplňky, barva, odstín, kůže, psaníčko, móda, nakupování

Sponzorované odkazy:

Peněženky v atraktivních barvách

Peněženka je pro každého člověka něčím naprosto nepostradatelným. Kromě faktu, že v ní nosíte peníze, kreditní karty, vizitky a jiné cennosti ji ale neustále ve společnosti ukazujete, proto by rozhodně měla nějak vypadat a plnit rovněž funkci krásně vypadajícího módního doplňku. Pořiďte si stylovou peněženku v atraktivním barevném provedení, která vám vždy udělá radost.

Nevíte jakou barvu vybrat a neustále se rozmýšlíte, zda vsadíte na trendy růžovou a nebo zůstanete o své staré osvědčené béžové klasiky? Pak přestaňte polemizovat a raději udělejte kompromis v podobě kombinace těchto moderních barev. Peněženka pouze v přírodních odstínech by působila jaksi nudně a tmavě růžová barva ji dodá šmrnc.

Kombinujte barvy, autor: forwardforwardKombinujte barvy, autor: forwardforward

Když výrazná barva, tak taková, která bude vidět vždy a za každých okolností, ať už platíte v supermarketu u kasy a nebo v luxusním baru za váš drink. Peněženka v trendy růžovém odstínu navíc může díky své velikosti a praktickému tvaru sloužit také jako psaníčko.

Peněženka a psaníčko v jednom, autor: shopbopPeněženka a psaníčko v jednom, autor: shopbop

Neonové barvy ještě zdaleka nevyšly z módy a co se peněženek týče, budou v kurzu ještě hodně dlouhou dobu. Nebojte se výrazných doplňků, které na sebe samovolně strhávají veškerou pozornost. A že podzim přeje spíše střídmějším odstínům šedé a hnědé? Pak buďte právě vy ta, která se nebojí vyčnívat z davu!

Peněženka neonka, autor? matthewwilliamsonPeněženka neonka, autor? matthewwilliamson

Losová barva je neuvěřitelně praktická a rozmanitá, neboť je žádoucí jak v horkých letních měsících, tak na podzim a v zimě. Pořízením si takového modelu proto nemůžete prohloupit, neboť se rázem stane vaším největším módním doplňkem.

Losová je IN celý rok, autor: forzieriLosová je IN celý rok, autor: forzieri

Už teď vám chybí horké letní dny a rozkvetlé louky? Pak si pořiďte jako cenu útěchy tento jedinečný doplněk, který vám dennodenně připomene vůni čerstvých květin a dodá vám energii.

Ve stylu rozkvetlé louky, autor: yesstyleVe stylu rozkvetlé louky, autor: yesstyle

Fialová je barvou podzimu a to snad ve všech provedeních. Je tedy samozřejmé, že pořízením si peněženky v tomto odstínu se rázem stanete módní ikonou.

Fialová je barvou podzimu, autor: theouthetFialová je barvou podzimu, autor: theouthet

Patříte k milovnicím pravé kůže, která doslova křičí luxusem? Pak si nenechte ujít jedinečnou kolekci peněženek Forzieri, která je jednak z velmi kvalitní kůže, ale rovněž dominuje atraktivními barevnými odstíny, které zkrátka musíte mít.

Barevná luxusní kůže, autor: forzieriBarevná luxusní kůže, autor: forzieri

Článek Peněženky v atraktivních barvách byl publikován 22. října 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...