Růžové líčení na podzim

Tagy:  make up, růžový make up, líčení, tváženka, oční stíny, rtěnka

Sponzorované odkazy:

Růžové líčení na podzim

Růžová byla jednoznačně zvolena za barvu letošního léta a vidět ji bylo možné opravdu všude. Její výraznost zdobila výlohy módních butiků, parfumerií, kosmetických studií a koneckonců i kolemjdoucí. Ovšem růžovému trendu zdaleka neodzvonilo a i když se co do oblečení a doplňků stáhla trochu do pozadí, líčení zůstává stále věrná a proto se ji na podzim rozhodně nemusíte bát.

Smyslné rtíky

Spousta žen při svém líčícím rituálu často zapomíná na tu třešničku na dortu, kterou je make up rtů. To je samozřejmě neuvěřitelná škoda, neboť právě barva vaší pusy dodá celkovému vzhledu tu pravou jiskru. Posviťte si letošní podzim na všechny odstíny růžové, které najdete ve veškerých drogeriích, parfumeriích a dokonce v obchodech s oděvy jako je H&M nebo Top shop. Vsadit můžete jak na světlejší varianty, které jsou ideální na denní nošení, tak na ty tmavší nebo křiklavější, jež oživí večerní outfit. Ve fantazii se meze nekladou tak hurá na nákupy!

Pořiďte si například atraktivní dlouhotrvající rtěnku v něžném odstínu od Givenchy za 565 nebo výraznější odstín z Top shopu za 305 korun. Rozhodně neuškodí mít po ruce stále balzám na rty od Laury Mercier za 375 korun.

Nakupujte kvalitně, autor: BarneysNakupujte kvalitně, autor: BarneysRtěnky pořídíte i v Top shopu, autor: ColetteRtěnky pořídíte i v Top shopu, autor: ColetteBalzám stále po ruce, autor: nordstromBalzám stále po ruce, autor: nordstrom

Něžná víčka

Když se řekne růžové oční stíny, většina z vás si asi představí nevzhledně křiklavé odstíny spojené s dámami lehčích mravů. Zde ale nemusíte mít obavy, neboť narůžovělá oční líčidla jsou symbolem přirozenosti a ženskosti a světový maskéři na ně nedají dopustit. Ideální jsou na denní nošení, proto byste si je rozhodně měly pořídit.

Praktická paletka očních stínů od Givenchy vás vyjde na 675 korun, trio v přírodních barvách pořídíte u značky Ombre za 999 korun a jemné mono oční stíny od Cover Girl za pouhých 71 korun.

Vsaďte na přirozenost, autor: barneysVsaďte na přirozenost, autor: barneysTrio očních stínů pro blondýnky i brunetky, autor: neimanmarcusTrio očních stínů pro blondýnky i brunetky, autor: neimanmarcusStíny za pouhých 71 korun, autor: targetStíny za pouhých 71 korun, autor: target

Líčka jako jablíčka

Tvářenky v růžových odstínech jsou nejžádanější, neboť existuje opravdu široká škála a působí nejpřirozeněji. I ten největší začátečník se s růžovou tvářenkou dokáže nalíčit tak, aby nevypadal uměle či dokonce směšně. Vyberte si variantu na denní nošení a také tu, která se dokonale hodí do víru večerního velkoměsta.

Značka Macys přináší unikátní tvářenku, která kombinuje pigmenty pudru i světlé tvářenky v jednom a pořídíte ji za 595 korun. Značka Make a její přirozené odstíny za 470 korun. A do třetice je zde věhlasná Bobbi Brown za 470 korun.

Praktické líčidlo 2 v 1, autor: macysPraktické líčidlo 2 v 1, autor: macysPřirozenost značky Make, autor: barneysPřirozenost značky Make, autor: barneysVěhlasná Bobbi Brown, autor: nordstromVěhlasná Bobbi Brown, autor: nordstrom

Článek Růžové líčení na podzim byl publikován 29. října 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...