Lodičky s nízkým podpatkem

Tagy:  boty, lodičky, podpatky, podpatek, vysoké podpatky, nízké podpatky

Sponzorované odkazy:

Lodičky s nízkým podpatkem

Každá žena si čas od času chce připadat jako dáma a do společnosti vyrazit v šatech či luxusním kostýmku. Ovšem tyto oděvy kromě krásných doplňků vyžadují také podpatky. Ať už se ve vysokých botách necítíte ve své kůži a nebo si je ze zdravotních důvodů nemůžete dovolit, udělejte kompromis v podobě lodiček s nižším podpatkem, které budou pohodlné a stejně tak sexy, jako vysoké jehly.

Určitého handicapu některých žen, které mají s extra vysokými botami opravdu problém, si je rozhodně vědom i italský návrhář Valentino, který připravil luxusní kolekci lodiček a střevíčků právě s nižším podpatkem. Tento překrásný model je jasným důkazem, že i nižší podpatek může vypadat skvěle a outfit pozvednout na úplně jinou úroveň.

Valentino a jeho luxusní střevíčky, autor: mytheresaValentino a jeho luxusní střevíčky, autor: mytheresa

Jednoduché lodičky by ve svém šatníku měla mít každá žena, neboť jednou za čas nastane situace, kdy potřebujete vypadat elegantně či formálně a sáhnout po variantě tohoto typu. Pokud se vám obyčejné černé lodičky zdají být příliš nudné, vsaďte na tyrkysovou, která je trendy a v kombinaci se semišem vypadá skvostně. Pozor však na doplňky, ty by neměly být příliš výrazné, neboť boty jsou sami o sobě již dosti nápaditým prvkem.

Vsaďte na jednoduchost, autor: johnlewisVsaďte na jednoduchost, autor: johnlewis

Poznávací značkou letošní kolekce módního domu Dolce a Gabbana je krajka a to absolutně na všechny způsoby. Kabelky, lodičky, topy či sáčka – všude můžete vidět krajku, která působí neuvěřitelně luxusně a zároveň vyzývavě. Pořiďte si podobný model nízkých lodiček, který dokonale doplní jednoduchý černý kalhotový kostým.

Krajka a Dolce a Gabbana, autor: mytheresaKrajka a Dolce a Gabbana, autor: mytheresa

A právě nízký podpatek hraje u tohoto, zdánlivě nenápadného modelu, hlavní roli. Poměrně obyčejné černé lodičky mají bohatě zdobený mohutný podpatek, který navíc botě dodává stabilitu, čímž umožňuje příjemnou a jistou chůzi.

Nebojte se nízké obuvi, autor: asosNebojte se nízké obuvi, autor: asos

Tento model bychom mohly zařadit spíše k balerýnkám, ale díky jeho elegantnímu vzhledu, tmavé barvě a zlatému podpatku se jej určitě nemusíte bát vzít i do lepší společnosti. Obuv se skvěle hodí ke kalhotovému kostýmu či k jednoduchým džínám.

Jednoduchost nade vše, autor: shopbopJednoduchost nade vše, autor: shopbop

Tajně závidíte všem ženám, které se ve společnosti objevují ve vysokých jehlách lesklých barev, ale vy si je neodvážíte obout? Pak je pro vás tato varianta ideálním řešením. Pořiďte si lesklé lodičky výrazné barvy na středně vysokém podpatku a buďte za hvězdu v každé situaci.

Nižší varianta ,,loubotinek", autor: colehaanNižší varianta ,,loubotinek", autor: colehaan

Článek Lodičky s nízkým podpatkem byl publikován 5. listopadu 2013 v 12.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...