Trika a topy do 300 korun

Tagy:  topy, oblečení, nákupy, barvy, obchody, cena, peníze

Sponzorované odkazy:

Trika a topy do 300 korun

Móda a celkově to, jak vypadáme, je dnes neuvěřitelně důležité, čehož si je drtivá většina žen velmi dobře vědoma. Ovšem krása i moderní vzhled něco stojí a proto na zaplňování šatníku musíte mít rozhodně nějaké ty finance. Pokud jste doposud žili v domnění, že co je trendy je rovněž drahé, jste na omylu. I moderní a dokonce značkové kousky lze sehnat doslova za pár korun. Nechte se inspirovat těmi nej topy a tričky, jež seženete do tří stovek!

Romantický top v jednoduchém růžovém provedení se ve skříni nikdy neztratí. Nosit jej můžete v horkých letních dnech, své uplatnění najde na jaře k džínám a pokud chcete být na rande za něžnou dívku, rovněž vám skvěle poslouží. A cena? Neuvěřitelných 265 korun, od značky Conleys.

Romantický top za 265 korun, autor: conleysRomantický top za 265 korun, autor: conleys

Triček není nikdy dost a těch s potiskem tuplem ne, neboť právě nejrůznější nápisy, loga a obrázky jsou opět v kurzu. Vsaďte například na kombinaci obličeje a zvířecího vzoru, která vám dodá na extravaganci a kreativitě. Unikátní tílko seženete u Brown Fashion za skvělých 299 korun.

Zvířecí motivy letí, autor: BrownfashionZvířecí motivy letí, autor: Brownfashion

Každá žena by ve svém šatníku měla mít alespoň jeden neutrální elegantnější top, který může nosit ke kalhotovému kostýmu a vytáhnout jej vždy, když potřebuje rázem zaujmout formálnější pozici. Pořiďte si například jemný černý model s trendy krajkou a to v obchodě Vero Moda za senzačních 299 korun.

Krajkové triko za 299 korun, autor: johnlewisKrajkové triko za 299 korun, autor: johnlewis

Chystáte se na party či na jinou večerní akci a rády byste zazářily v něčem stylovém, co vám ale nezruinuje účet? Pak je zde právě pro vás toto triko s metalickými odlesky z obchodu Mango a to za neuvěřitelných 299 korun.

Metalické triko z Manga, autor: johnlewisMetalické triko z Manga, autor: johnlewis

Jen velmi těžko se loučíte s letošním létem, které je jisto jistě za námi? Pak se poohlédněte po tílku s neonovými motivy, které vám vždy připomene horké letní dny a veselé večery. Tuto varianty lze zakoupit u Jane Norman za 299 korun.

Neonová varianta od Jane Norman, autor: janenormanNeonová varianta od Jane Norman, autor: janenorman

Plesová sezóna se pomalu, ale jistě blíží a spolu s ní i myšlenky na nové outfity, ve kterým zazáříte. Nikde není dáno, že do společnosti musíte vyrazit vždy v dlouhé róbě či koktejlových šatech. Naprosto dokonale a sexy můžete vypadat i v jednoduchých černých kalhotách a zajímavém topu. Tento pořídíte za 299 korun v obchodech Vero Moda.

Zajímavý top na plesy, autor: veromodaZajímavý top na plesy, autor: veromoda

Článek Trika a topy do 300 korun byl publikován 8. listopadu 2013 v 12.00 v rubrice Nákupy a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...