Stylové kabelky do ,,tisícovky“

Tagy:  stylové kabelky, doplňky, tisícovka, cena, levné kabelky, nakupování

Sponzorované odkazy:

Stylové kabelky do ,,tisícovky“

Kabelka je nedílnou součástí každodenního outfitu a každá žena by ji měla mít stále po ruce. Kabelky jsou nejenom stylovým doplňkem, který dovede oživit i ten nejnudnější outfit, ale především jsou velice praktické, neboť v sobě dokáží přenášet mobilní telefony, peníze, doklady, líčidla, ale také oblečení a nejrůznější předměty, které potřebujete mít stále při sobě. Všechny dámy, které mají rády módu a nakupování jim nikdy není cizí ale vědí, že jeden takový kousek rozhodně nestačí. Pokud nechcete za doplňky utrácet spousty těžce vydřených peněz, naučte se nakupovat do ,,tisícovky".

Praktickou černou kabelku musí mít v šatníku opravdu každá žena, bez této klasiky zkrátka vůbec nelze existovat. Pokud vás ale jednoduché modely nebaví a v černé si připadáte nudně, vsaďte na koženku a lesk v kombinaci s retro stylem a dlouhým poutkem. Tento originální model pořídíte v Topshopu za skvělých 865 korun.

Originalita z Topshopu, autor: TopshopOriginalita z Topshopu, autor: Topshop

Se zvířecími vzory to jde nahoru a dolu. Jednu sezónu jsou maximálně in a za rok o ně nikdo nestojí. Letos se však zase hřejí na výslunní, proto by kabelka s leopardím nebo tygřím motivem ve vašem šatníku určitě neměla chybět. Pořiďte si například tuto variantu s řetízkem za úžasných 615 korun.

Leopardí kabelka za 615 korun, autor: LipsyLeopardí kabelka za 615 korun, autor: Lipsy

Metalické odstíny jsou letos neuvěřitelně v kurzu, takže čím víc bude zářit, tím lépe. Pokud chcete na party zaujmout ihned po příchodu, vsaďte na toto stylové a praktické psaníčko ve stříbrném provedení, které v obchodech Pieces pořídíte za senzačních 415 korun.

Metalické psaníčko za 415 korun, autor: welikefashionMetalické psaníčko za 415 korun, autor: welikefashion

Béžová je sice tak trochu ,,nijaká" barva, ale kabelka v tomto provedení ladí takřka ke každému outfitu, proto určitě není od věci alespoň jeden podobný model vlastnit. A pokud nechcete zbytečně utrácet, pořiďte si tuto kabelu z Asosu za neuvěřitelných 399 korun.

Kabela v praktickém provedení, autor: yestyleKabela v praktickém provedení, autor: yestyle

Potřebujete v kanceláři vypadat seriózně, ale nechcete být za šedou myš, jako ostatní kolegyně? Pak se naučte vybočovat z řady pomocí stylových doplňků, které jednoduchému černému kostýmu dodají šmrnc. Tuto růžovou kabelku pořídíte v obchodech River Island za skvělých 615 korun.

Stylová růžová za 615 korun, autor: riverislandStylová růžová za 615 korun, autor: riverisland

Krajka je in od jara do zimy a proto byste si na ni určitě měli posvítit. Pakliže nepreferujete čistou bílou barvu a černých kabelek máte plnou skříň, vyzkoušejte novinku v podobě královské modři, kterou u Tlu pořídíte za úchvatných 725 korun.

Krajka je opět in, autor: nordstromKrajka je opět in, autor: nordstrom

Článek Stylové kabelky do ,,tisícovky“ byl publikován 23. listopadu 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...