Sisley - sázka na kvalitu

Tagy:  kosmetika sisley, sisley, příroda, líčení, make up, dekorativní kosmetika, francie

Sponzorované odkazy:

Sisley - sázka na kvalitu

Krása, především ta fyzická, je pomíjivá a nikdo nezůstane věčně mladý. A právě proto byste si měly pořizovat vždy kvalitní kosmetiku, která sice vyžaduje jistou počáteční investici, ale vaše pokožka se vám mnohonásobně odvděčí. Vždy se řiďte tím, že je lepší, koupit si laciné tričko, než laciný make up, který vám na obličeji nadělá více paseky, než-li užitku. Pokud nevíte, která je kosmetika je opravdu dobrá, nechte se inspirovat vybranými kousky značky Sisley.

Sisley v kostce

Kosmetická značka, která se kromě luxusní kosmetiky specializuje také na parfémy a nyní i na doplňky, se svým celým jménem označuje jako Sisley Paris, z čehož můžete snadno odvodit, že pochází z Francie. Zakladatelem značky je hrabě Hubert d´Ornano, známí jako objevitel spousty přírodních esencí a složek, které jsou pro pleť velmi blahodárné. Společnost se řídí heslem spojení člověka a příroda, čili veškeré výrobky disponují čistě přírodní bází a nechemickým složením. Pakliže si potrpíte na kvalitní kosmetiku, Sisley je ideálním řešením!

Výběr rtěnky by se na první pohled mohl zdát jako banální záležitost. Sáhnete po líbivém odstínu a kousek je váš. Ovšem celý proces je trochu složitější, neboť záhy můžete zjistit, že rtěnka nedrží, rty vysouší, nepříjemně lepí a nebo šupinatí. Výsledný efekt je pak nevzhledný a spíše negativní. Rtěnky, báze, balzámy a lesky na rty od společnosti Sisley jsou vyrobeny z esenciálních olejů a minerálů, které zaručí dlouhotrvající efekt, lesk, hydrataci a vláčnost. Vaše rty tak budou k zulíbání po celý den i večer!

Sisley a přírodní rtěnky, autor: bergdorfgoodmanSisley a přírodní rtěnky, autor: bergdorfgoodman

Odličování je stejně důležité jako ranní hygiena, ba dokonce důležitější. Pleť přes den nachytá spousty nečistot ze svého okolí a proto je třeba ji pořádně pročistit a hydratovat. Čistící mléko Sisley je ideální variantou, jak šetrně odstranit make up, odumřelé kožní buňky a pleti dodat opět jas a barvu.

Čistící mléko Sisley, autor: neimanmarcusČistící mléko Sisley, autor: neimanmarcus

Oči jsou velmi citlivým orgánem, který je třeba chránit. Některé oční stíny, linky a potažmo řasenky obsahují chemické složky, které oči dráždí, vysušují sliznici a dokonce působí alergické reakce na kůži. S dekorativní kosmetikou Sisley nemusíte mít strach, neboť je, stejně jako zbytek výrobků, z kvalitních přírodních složek a extraktů z bylin.

Oční stíny od Sisley jsou z přírodních extraktů, autor: neimanmarcusOční stíny od Sisley jsou z přírodních extraktů, autor: neimanmarcus

Článek Sisley - sázka na kvalitu byl publikován 30. listopadu 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky a Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...