Podprsenky s LED diodami

Tagy:  podprsenka, podprsenky, spodní prádlo, erotické prádlo, LED diody, svítící podprsenky

Podprsenky s LED diodami

Podprsenka provází ženy už od konce 19. Století. Dnešní doba její popularitě nikterak neubírá, spíše naopak. Možná naopak, stávají se často předmětem nejen módních experimentů. Někdy opravdu vznikají až dech beroucí a unikátní kousky.

Nejdražší

Mezi nejdražší značku spodního prádla patří bezesporu Victoria´s Secret, která pořádá každoročně vysoce prestižní přehlídku Victoria´s Secret fashion show. Právě na tuto velkolepou show nechává vyrobit unikátní podprsenku, jejíž hodnota se obvykle pohybuje až v řádech milionů korun. Podprsenka tohoto typu jsou ozdobeny ametysty, rubíny, diamanty apod.
Pokud byste si takovou unikátní, nepřehlédnutelnou a originální podprsenku chtěla pořídit, je jasné, že budete muset sáhnout hodně hluboko do kapsy. Anebo je tady ještě ta možnost, že si pořídíte levnější variantu zajímavé a extravagantní podprsenky. Jedná se o podprsenku s LED diodami.

Výjimečná podprsenka

I když se může zdát podprsenka s LED diodami obyčejně, není tomu tak. Černá látková podprsenka není poseta žádným zlatem, ale světelnými diodami.
Kam s takovou extravagantní podprsenkou? Každá sezóna je plná nejrůznějších festivalů, setkání, diskoték a jiných zábav. Podprsenku využijete nejen pod širým nebem nebo v uzavřené hale, ale i jako sexy spodní prádlo ve vaší ložnici.

LED diody

Tento typ netradiční podprsenky se k nám do Evropy dostal z USA. Neonové barvy zdobí poprsí dívek a žen a to ve všech velikostech. K dostání jsou jak menší velikosti, tak i košíčky čísla čtyři apod. LED diody jsou v podprsence zabudovány a nijak vám v nošení nepřekáží.
Tzv. Electric Styles nabízí několik designů s různě točenými vlákny neonových barev. Pořídit si jí můžete i vy. Cenově vychází zhruba na 1000 Kč (ten nejlevnější a nejjednodušší typ). Spodní prádlo s LED diodami je napájeno dvěma tužkovými bateriemi AA. U těch dražších typu podprsenek jsou pak čtyři baterie typu AAA.
Některé svítící podprsenky jsou vyrobeny tak, aby reagovaly na bubny a dokázaly blikat do rytmu. A jak dlouho vám vydrží podprsenka svítit? Na jednu sérii baterií vydrží až 24 hodin.

Moderní doba

I když se někomu tyto ztřeštěné kousky mohou zdát zbytečné, uvidíte, že se brzy dostanou do módy stejně jako pusu up podprsenky, vyztužené podprsenky, bezešvé, kojící nebo podprsenky s gelovými košíčky. Velký výběr typů osvětlených podprsenek najdete na zahraničních e-snopech. Doufejme, že se v co nejbližší době ukáží i u nás na českém trhu.

Článek Podprsenky s LED diodami byl publikován 17. listopadu 2013 v 13.15 v rubrice Dámská móda a Doplňky. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...