O co si letos napsat Ježíškovi?

Tagy:  dopis ježíškovi, vánoce, svátky, dárky, oblečení, doplňky, elektronika

Sponzorované odkazy:

O co si letos napsat Ježíškovi?

Vánoce jsou za rohem, linecké cukroví a vanilkové rohlíčky se pečou o sto šest a v nákupních centrech vládne typický adventní chaos a zmatek. Pakliže ještě nemáte Vánoční dárky a dokonce jste si ,,nenapsali Ježíškovi", je nejvyšší čas sednout ke katalogům, otevřít internetové stránky a začít vybírat.

…Co si sami nekoupíte

Většina lidí se při nákupu Vánočních dárků řídí tužbami svých nejbližších a snaží se jim dopřát do nejlepší a nejkvalitnější, co si obvykle sami nepořídí. Přistupujte tak i ke svému přání a místo několika zbytečností si řekněte o prestižnější kousek, kterým se můžete chlubit několik let. Skvělou volbou je například luxusnější kabelka z pravé kůže, stříbrné hodinky, originální náušnice s briliantem a nebo třeba dražší obuv.

Napište si o koženou kabelku, autor: debenhamsNapište si o koženou kabelku, autor: debenhamsCo takhle luxusní hodinky?, autor: nordstromCo takhle luxusní hodinky?, autor: nordstrom

Vsaďte na elektroniku

Vánoce jsou skvělou příležitostí ke koupi elektroniky, kterou nezbytně potřebujete a na kterou byste si tak či tak, museli našetřit. Máte starší mobilní telefon, který nutně potřebuje vyměnit? Pak požádejte svou drahou polovičku a možná budete překvapeni, s jakým kouskem přijde.

Praktický pomocník

Možná se vám to zdá neuvěřitelné, ale ne všechny ženy si potrpí na šperky nebo luxusní oblečení a raději dají přednost něčemu, co denně využijí a co bude prakticky sloužit. Řeč je například o luxu, pračce a hospodyňkám, které rády pečou a vaří udělá radost jistě nová multifunkční trouba nebo šlehač.

Proč si nenapsat o mikrovlnnou troubu?, autor: craftiesminxProč si nenapsat o mikrovlnnou troubu?, autor: craftiesminx

Společné dary

Vánoce jsou svátky rodiny, kdy bychom na své nejbližší měli myslet víc, než kdy jindy. Pokud neexistuje nic, co byste si opravdu ze srdce přáli a bez čeho nemůžete existovat, dopřejte sobě a zbytku rodiny něco, co udělá radost všem, převážně dětem. Výlet do lunaparku, dovolená na horách či u moře, společná hra či zabudovaný bazén. Ve fantazii se meze rozhodně nekladou.

Moment překvapení

Stále existují ti, co si potrpí na takzvaný moment překvapení a touží být u Vánočního stromečku opravdu ohromeni. Pakliže svému partnerovi bezmezně věříte a víte, že má dobrá vkus, zapomeňte na dopis Ježíškovi a prostě počkejte, co vám donese.

Článek O co si letos napsat Ježíškovi? byl publikován 18. prosince 2013 v 12.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...