O co si napsat Ježíškovi?

Tagy:  nákupy, vánoční dárky, vánoce, boty, děti, stylové dárky, šperky, hodinky

Sponzorované odkazy:

O co si napsat Ježíškovi?

Vánoce jsou za rohem a proto je nejvyšší čas sebrat veškerou odvahu a konečně si říct, co byste si přáli dostat pod stromeček. A že byste raději byli překvapeni, neboť sdělit svému příteli, mamince a nebo kamarádce, co vám mají nadělit, není příliš sváteční? Pak se ale možná budete muset spokojit s pleteným svetrem či nevkusnou kabelkou…

…O něco luxusního

Dostat k Vánocům luxusní dárek může znít možná jako klišé, avšak většina lidí se snaží svým nejbližším nadělit něco, co si sami nekoupí. Ať už proto, že nemají dostatek financí a nebo odvahy. Pakliže si od partnera přejete něco unikátního, nebojte se projevit zájem o jemný zlatý řetízek, luxusní hodinky či koženou kabelku, kterou užijete dennodenně do zaměstnání. Vaše drahá polovička jistě ocení vaši upřímnost a fakt, že nebude muset vymýšlet nic složitého, čím vám vyrazit dech.

Napište si o luxusní šperky, autor: vuittonNapište si o luxusní šperky, autor: vuitton

…O to, co nutně potřebujete

Většina žen, které pečují o svůj zevnějšek, žije poměrně nákladným způsobem života. Kvalitní kosmetika, kadeřník, manikúra a pedikúra, dermatologická ošetření – to vše stojí spousty peněz. Využijte Vánoce ve svůj prospěch a ,,napište" si o balíček vaší oblíbené kosmetické řady, parfém či zažádejte o poukaz na liposukci či modeláž poprsí.

…O zážitek

Pakliže si příliš nepotrpíte na hmotné dary a ani vaše šatní skříň nepřekypuje nejnovějšími módními výstřelky, řekněte si jednoduše o něco, co si dosyta užijete a co ve vás zanechá nezapomenutelné zážitky. Řeč je například o letní dovolené, pobytu na horách, wellness víkendu, nevylučují se ale ani adrenalinové vouchery jako je seskok padákem nebo zorbing.

…O něco praktického

A praktické ženy v domácnosti, které rády vaří, pečou a také si potrpí na pořádek, moc dobře vědí, že příjemné bydlení stojí nejvíce peněz. V takovém případě vás jistě potěší sada silikonových forem na bábovky, nový vysavač a náhradní filtry, luxusní kávovar, zbrusu nové porcelánové nádobí a samozřejmě skvělá kuchařka, díky které příští rok připravíte tu nejlepší Štědrovečerní večeři.

Nepotřebujete nový kávovar?, autor: solar_coffee_maker_ze7soNepotřebujete nový kávovar?, autor: solar_coffee_maker_ze7so

Článek O co si napsat Ježíškovi? byl publikován 9. prosince 2013 v 22.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...