5 tipů na dlouhotrvající oční linky

Tagy:  oční linky, oči, značky, cena, make up, líčení, kosmetika

Sponzorované odkazy:

5 tipů na dlouhotrvající oční linky

Nalíčené oči jsou hned po podkladovém make upu to nejdůležitější, neboť každou ženu dokáží změnit k nepoznání, ubrat na věku, přidat na objemu a celkově dodat šmrnc. Pakliže vám klasická řasenka nestačí a potrpíte si na preciznější líčení, určitě by vám vedle kvalitních očních stínů neměly chybět ani tekuté či tuhé linky, které vám rázem vytvoří sexy pohled. Jak ale poznat, které produkty vydrží na očích celý den, nezatěžují, neztrácejí barvu a nešpiní? Otestovali jsme pro vás pár výrobků, do kterých můžete s klidem investovat a těšit se tak z make upu filmových hvězd.

Pokud preferujete tuhou variantu před tou tekutou, rozhodně nic nezkazíte koupí tužky značky Nars, která se specializuje na dekorativní kosmetiku a nutno podotknout, že se ve svém oboru opravdu vyzná. Nars patří ke světovým značkám, jež používají vizážisté i celebrity na celém světě. Produkty zakoupíte samozřejmě na internetu a nebo v kamenných prodejnách Sephora, kde na vás čeká hned několik atraktivních odstínů od klasické černé až po karmínovou. Tužku značky Nars koupíte od 480 korun.

Nars od 480 korun, autor: asosNars od 480 korun, autor: asos

Pakliže se vám nelíbí jednoduché linky, které působí tvrdým dojmem, pořiďte si praktické balení dva v jednom, kde ke klasické tužce na oči získáte také pěnový aplikátor a štěteček, pomocí kterých rázem vykouzlíte kočičí oči, kouřové líčení a nebo jednoduše rozmažete kontury tužky tak, aby byla jemnější a nabyla romantičtějšího dojmu. Tužku i aplikátor pořídíte od značky New CID za 599 korun.

Praktické balení dva v jendom, autor: the hutPraktické balení dva v jendom, autor: the hut

Kompaktní oční linky již vyžadují trochu umu, ale práce s nimi je skvělá a konečný výsledek naprosto dokonalý. Pakliže si věříte a dovedete se nalíčit s prvotřídními výrobky, rozhodně vsaďte na tuto variantu černých očních linek od značky Laura Mercier.

Kompaktní oční linky, autor: neimanmarcusKompaktní oční linky, autor: neimanmarcus

Letošní sezonu opět letí líčení ve stylu 60. let a inspiruje se známou ikonou Twiggy, která proslula svými obřími oči a především výraznými linkami. Pro dosažení tohoto looku vám proto nesmí chybět oční linky ve formě fixu, který se velmi snadno nanáší, rychle zasychá, nezanechává nežádoucí skvrny a vydrží od rána až do večera. Investujte do značky Hourglass a nebudete litovat.

Fix ve stylu 60. let, autor: netaporterFix ve stylu 60. let, autor: netaporter

Kdo říká, že oční linky musejí být pouze černé nebo hnědé? Barvy jsou opět v módě a především na party se nebojte sáhnout po něčem odvážnějším. Například stylová tužka na oči značky By Terry obsahuje třpytivé elementy, které očím dodají jas a vy tak budete k nepřehlédnutí.

Barevné linky letí, autor: barneysBarevné linky letí, autor: barneys

Článek 5 tipů na dlouhotrvající oční linky byl publikován 6. ledna 2014 v 12.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...