Bílá jako symbol zimy

Tagy:  bílá barva, oblečení, doplňky, obuv, kabelka, móda, nakupování

Sponzorované odkazy:

Bílá jako symbol zimy

Bílá barva je odjakživa symbolem zimy, neboť představuje padlý sníh. Letos toho sněhu na kopcích, natož pak ve městech, příliš nemáme a proto si tu pravou zimní atmosféru můžete navodit alespoň pomocí obnovení šatníku. Pořiďte si pár atraktivních kousků bílé barvy, ve kterých budete tuto sezónu neuvěřitelně IN a parádu s nimi uděláte i začátkem jara a v létě.

Co by to bylo za zimu a zimní radovánky bez pořádných sněhulí. Možná už obdobné vlastníte v jiné barvě, ovšem takovýchto bot není nikdy dost a proto se určitě nemusíte bát svou sbírku rozšířit. Pravdou je, že bílé boty vypadají skvěle, avšak snadno se zašpiní, mějte proto svoje ,,kroky" na pozoru.

Pořiďte si sněhule, autor: asosPořiďte si sněhule, autor: asos

S obyčejnou péřovou bundou si v zimě rozhodně nevystačíte a chcete-li být za hvězdu v každé situaci, nemůže vám ve skříni chybět teplý stylový kabát, samozřejmě v bílé barvě. Vybrat si můžete buď jednoduchý trenčkot a nebo tuto vypasovanou variantu, která nechá vyniknout úzkému pasu.

Bez kabátu ani ránu, autor: veryeickhoffBez kabátu ani ránu, autor: veryeickhoff

Svetřík je takovým jednoduchým vrškem, který obléknete k džínám, legínám či sukni vždy, když nevíte, co momentálně na sebe. Tato varianta se stylovým náhrdelníkem ale do sekce nudných puloverů rozhodně nepatří! Podívejte se na stránky net-a-porter, kde si vyberete ze široké škály atraktivních svršků, které v zimě zahřejí a na jaře potěší.

Svetřík se stylovou aplikací, autor: netaporterSvetřík se stylovou aplikací, autor: netaporter

Kabelka je nepostradatelným doplňkem každé ženy, bez kterého do města, na kávu, na schůzku či do klubu zkrátka nelze vyrazit. Pakliže si potrpíte na kabelky všeho druhu a obzvláště pak na ty luxusnější, jistě vás zaujme tento módní úlovek z dílny známého návrháře Salvatora Feragamo. Kabelka je ušita z pravé kůže, proto vydrží roky jako nová.

Vsaďte na luxus, autor: stylebopVsaďte na luxus, autor: stylebop

Kožešinové vestičky jsou letošní podzim a zimu neuvěřitelně in a není se čemu divit. Kromě faktu, že rozhodně zahřejí i v těch největších mrazech, vypadají naprosto dokonale a to na každém typu postavy. Pakliže vlastníte již nějakou v přírodním odstínu či v černém provedení, určitě si pořiďte i tuto bělostnou, ve které obzvláště tuto sezónu zazáříte.

Bělostná vestička i do mrazů, autor: farfetchBělostná vestička i do mrazů, autor: farfetch

Článek Bílá jako symbol zimy byl publikován 10. ledna 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...