Spodní prádlo na zimu? Stylové body

Tagy:  spodní prádlo, oblečení, šatník, nakupování, zima, doplňky

Spodní prádlo na zimu? Stylové body

Spodní prádlo je nezbytností po celý, ovšem zatímco v letních měsících si s chutí obléknete krajku a titěrná tanga, v mrazech se vám do odvážných modelů příliš nechce. Pokud se bojíte prochladnutí, ale babičkovské ,,bombarďáky" vám k srdci nepřirostly, naučte se nosit stylové body, které je sexy a přitom zahřeje v každé situaci.

Romantika nade vše

Romantické duše jistě ocení tuto sněhově bílou variantu s jemnou krajkou, která decentně znázorňuje krásné vnady a přitom nepůsobí vulgárním dojmem. Toto body od značky Jasmine Underwire vám schová choulostivá záda i bříško a přitom se nemusíte bát, že byste svého partnera odradily. Ba naopak, jistě ho potěší tato příjemná změna.

Body pro romantičky, autor: neimanmarcusBody pro romantičky, autor: neimanmarcus

Pro milovnice černé

Preferujete-li ryze tmavé, konkrétně pak černé prádlo, tento model je pro vás jako stvořený. Oproti předešlé variantě je ještě o poznání teplejší, proto se skvěle hodí i do tuhých mrazů. Aby body nepůsobilo fádním dojmem, je příjemně doplněno o černou krajku a podvazkové punčochy, jež váš drahý protějšek rozhodně nenechají v klidu.

Body v teplejší variantě, autor: nordstromBody v teplejší variantě, autor: nordstrom

Krajka a zase krajka

Žily jste doposud v přesvědčení, že krajka je záležitostí pouze postelových hrátek a na normální běžné nošení je nepraktická a nepohodlná? Toto stylové černé body dokazuje, že jste se mýlily ve všech bodech, Variantu můžete nosit v jakýkoliv den a pravdou je, že v intimních chvílích s ním také neurazíte. Zakoupíte jej v obchodech Desire Bodysuit a to ve více atraktivních barvách.

Krajka i na běžné nošení, autor: nastygalKrajka i na běžné nošení, autor: nastygal

Barvy barvičky

Ne každému jsou typické neutrální barvy bílá a černá blízké a proto samozřejmě existuje i nespočet barevných variant, které oživí váš šatník a dodají vám dobrou náladu. Na Nordstrom.com si můžete objednat pestrobarevné modely v hladkém provedení bez krajky, které se hodí pod každé oblečení, dokonce i pod velmi přiléhavé koktejlové šaty.

Barevná varianta, autor: nordstromBarevná varianta, autor: nordstrom

V pohodlí a klidu

Pokud už máte kraječek, průsvitných materiálů, koženky a dalších ,,cukrbliků" dost, jednoduše si pořiďte pohodlnou variantu, která zahřeje a vy se budete cítit neuvěřitelně příjemně. Koupit si můžete jak klasické body na ramínka, tak také obdobnou variantu s delším rukávem, kterou následně lze nosit i doma k leginám či teplákům.

Užijte si pohodlí, autor: yesstyleUžijte si pohodlí, autor: yesstyle

Článek Spodní prádlo na zimu? Stylové body byl publikován 20. ledna 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda a Sportovní oblečení. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...