4 luxusní parfémy na zimu

Tagy:  zima, zimní parfémy, bvlgary, dior, kate spade, thierry mugler

Sponzorované odkazy:

4 luxusní parfémy na zimu

Každá žena, ať už hovoříme o jakékoliv věkové skupině, by jakožto rituál měla denně před odchodem z domu použít svou oblíbenou vůni, která povzbudí mysli a navodí příjemnou atmosféru nejenom nositelce, ale celému jejímu okolí. Výběr parfému by se mohl na první pohled zdát jako triviální záležitost, ale není tomu tak. Parfém musí být charakteristický a přesně podtrhovat náladu a povahu dané osoby a rovněž korespondovat s ročním obdobím. zatímco v letních měsících budete automaticky volit něco ovocnějšího, květinového a celkově svěžího, v zimě je čas trochu ,,přitvrdit" a použít silnější kalibr. Pokud stále tápete, jaký druh zvolit, nechte se trochu inspirovat…

BVLGARI

BVLGARI je světově proslulou značkou, o jejichž kvalitách není sporu. Na trhu se proslavila především díky svým lehčím variacím, které se osvědčily především v letních měsících. Nyní ale přichází s typicky zimní vůní, která v sobě snoubí pyžmo, santalové dřevo a jasmín, který dodává na ženskosti a smyslnosti. Ideální je pro ženy středního věku, které jsou si plně vědomi své přitažlivosti a mají nadhled.

Ženskost a smyslnost v jednom, autor: saksfifthavenueŽenskost a smyslnost v jednom, autor: saksfifthavenue

Dior

Dior je nesmrtelnou značkou, kterou budou ženy po celém světě vyhledávat pravděpodobně vždy. Stejně tak, jako značka vyrábí prvotřídní a kvalitní oblečení a doplňky, může se pyšnit i luxusní kosmetikou a samozřejmě parfémy, které nezůstávají pozadu. Novinkou je parfém Fahrenheit, ze kterého mužům stoupne rázem teplota a vy v nich začnete probouzet takřka zvířecí pudy!

Dior je sázkou na jistotu, autor: johnlewisDior je sázkou na jistotu, autor: johnlewis

Kate Spade

Méně známou značkou je oproti prvním dvěma značkám americká návrhářka Kate Spade, o které jste možní doposud neslyšely, ale v New Yorských ulicích zní velmi zvučně. Parfém s názvem live colorfully je plný života a odráží v sobě luxus mannhattanské smetánky, který je chytře zaobalen v citrusech a dřevinách.

Parfém plný života, autor: nordstromParfém plný života, autor: nordstrom

Thierry Mugler

Thierry Mugler se do srdcí všech dam zapsal svým legendárním parfémem Angel, u kterého také zůstaneme. Návrhář jej však co chvíli obměňuje a proto můžete vlastnit několik flakonů Angel a přesto bude každý naprosto jiný. Nejnovější model, obohacen o ptačí pírka na lahvičce, je smyslný a energický, proto by na vašem toaletním stolku, určitě neměl chybět.

Angel v jiné podobě, autor: lordandtaylorAngel v jiné podobě, autor: lordandtaylor

Článek 4 luxusní parfémy na zimu byl publikován 28. ledna 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...