Stylové sukně se vzory a potisky

Tagy:  vzorované sukně, puntíky, mini sukně, volnější styl, oblečení, nákupy, doplňky, kabelka

Sponzorované odkazy:

Stylové sukně se vzory a potisky

Fakt, že je zima a sem tam se objeví i nějaká ta sněhová vločka, ještě neznamená, že zanevřete na sukně a odhalené nohy. Kalhoty jsou skvělou variantou a rozhodně zahřejí, ale pokud nechcete upadat do módních stereotypů, je třeba pořídit si nové crazy kousky, ve kterých se předvedete ve dne a i na velkolepé večerní party. Víte, o čem je řeč? No přeci o stylových vzorovaných sukních, bez kterých se tuto zimu prostě neobejdete!

Pakliže si nepotrpíte na ultra krátké mini a také nechcete nic, co by vám nepříjemně obepínalo zadeček, který se spíše snažíte schovat, pak vsaďte na tento model z Asosu, který je sice volnějšího charakteru, ale přesto je neuvěřitelně sexy a ženský. Vzhledem k tomu, že je sám o sobě dosti výrazné, zvolte jednodušší vršek a decentnější šperky, které nechají vyniknout kráse celého modelu.

Volnější střih vám sedne, autor: asosVolnější střih vám sedne, autor: asos

Pro odvážnější holky, které s nebojí ukázat trochu ,,masa", je zde puntikatý model od značky Forever21, který si rozhodně neoblékejte do práce, do školy a ani na schůzku v kavárně za denního světla. Pokud ale vaše kamarádka pořádá velkolepou ,,kolaudačku" a nebo na sebe na diskotéce chcete strhnout veškerou pozornost, pro model se okamžitě vypravte.

Model pro odvážné dívky, autor: forever21Model pro odvážné dívky, autor: forever21

Elastické mini ve stylu pásu jsou IN již nějakou tu sezónu a nutno podotknout, že se budou skvěle vyjímat i na jaře a pravděpodobně na podzim. Těchto jednoduchých sukní není nikdy dost, neboť je můžete nosit na elegantnější způsob ke kozačkám a kabátku a nebo ve stylu ležérnosti, kdy si obujete cvočkové ,,kanady" a koženého ,,křiváka". Ve fantazii se meze nekladou a výhodou je, že tento druh sukní sežene již od 99 korun.

Mini seženete za pár korun, autor: urbanoutfittersMini seženete za pár korun, autor: urbanoutfitters

Ne každý si potrpí na výstřelky posledních měsíců a preferuje čistou ženskost a romantický styl. V letních měsících se prototypem romantiky staly krajkované šaty a růžová psaníčka, letošní zimu je tomu trochu jinak. Nebojte se zaútočit na puntíky, jež zaznamenaly neuvěřitelný comeback. Zdánlivě jednoduchou černobílou sukni oživte rudými rty, červenou kabelkou a o sexy vzhled nevinného děvčete máte postaráno.

V romantickém duchu, autor: modclothV romantickém duchu, autor: modcloth

Článek Stylové sukně se vzory a potisky byl publikován 31. ledna 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...