Červené šaty pro každou příležitost

Tagy:  červené šaty, červená barva, oblečení, doplňky, móda, trendy

Sponzorované odkazy:

Červené šaty pro každou příležitost

Červená je natolik specifickou a oblíbenou barvou, že prakticky nemůže být nikdy OUT. V letních měsících skvěle využijete červené plavky a topy všeho druhu, na podzim jsou ideální červené kotníčkové kozačky, v zimě například sytě červený kabát a na jaře stylová kabelka. S touto barvou se prostě nikdy netrefíte vedle a proto by červené šaty ve všech možných podobách, ve vaší skříni, určitě neměly chybět!

Na party za sexy divu

Pakliže jste rády středem pozornosti a nebojíte se vyčnívat z davu, musíte si pořídit přiléhavé červené minišaty, ve kterých za šedou myšku rozhodně nebudete a pokud je doplníte o kožené sáčko a rudou rtěnku v odstínu šatů, dokonalý večerní outfit je na světě.

Ideální na party, autor: nastygalIdeální na party, autor: nastygal

Pro širší boky jako dělané

Ne každá dívka se může pyšnit figurou supermodelky a proto je třeba myslet i na existenci širších boků a objemnějšího zadečku. Pakliže do této skupiny patříte, nezoufejte, neboť i vy si můžete dovolit odvážnější model, který zdůrazní vosí pas a pěkná prsa a naopak zakryje problematičtější partie.

Pro oblejší křivky, autor: bloomingsdalePro oblejší křivky, autor: bloomingsdale

Ryze letní záležitost

Léto je sice v nedohlednu, ale červené šaty tohoto typu se vám rozhodně neztratí. Ba naopak, jakmile se oteplí a vy si budete moci dovolit shodit i lehčí svetřík, oblékněte si tento výrazný model v country stylu a užijte si stylový a přesto neskutečně pohodlný vzhled. Šary doplňte jednoduchými šperky a také kloboukem, který vás ochrání před ostrými slunečními paprsky.

Letní záležitost, autor: free peopleLetní záležitost, autor: free people

Dva styly v jednom

Nakombinujte dva aktuální styly v jeden a pořiďte si ležérnější šaty v červeno-černé kostce, které se ideální doplňují s černými punčochami či koženými leginami, jež vás v tomto mrazivém počasí dokonale zahřejí.

Kostka versus červená, autor: yesstyleKostka versus červená, autor: yesstyle

,,Pouzdrovky" se hodí vždy

Pouzdrové šaty jsou variantou, kterou je rozhodně dobré mít v záloze pro případ, že budete muset vypadat formálně a elegantně. Na úřad, k soudu, do kanceláře či na důležitou obchodní schůzku. Na všechny tyto a další události pouzdrové šaty užijete a proč si je nepořídit ve výrazné červené barvě?

Pozdrovky pro jistotu, autor: neimanmarcusPozdrovky pro jistotu, autor: neimanmarcus

Na ples v červené

Plesová sezóna si žádá něco extra, čímž rozhodně nejsou klasické černé koktejlové šaty nebo nic neříkající kalhotový kostým. Pokud šaty pro letošní rok ještě nemáte, vsaďte na červenou barvu a zajímavý vzor, které v kombinaci s adekvátní délkou nebijí do očí a nepůsobí nijak vulgárně.

Model na ples, autor: revolveclothingModel na ples, autor: revolveclothing

Článek Červené šaty pro každou příležitost byl publikován 8. února 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...