Luxusní doplněk? Monstrózní prsten!

Tagy:  luxusní doplněk, móda, trendy, inspirace, veliké prsteny, nakupování

Sponzorované odkazy:

Luxusní doplněk? Monstrózní prsten!

Bez doplňků dnes ani ránu a proto byste jich ve své šperkovnici měly mít poměrně slušnou zásobu. Náušnice, řetízky, nejrůznější náramky, náhrdelníky a samozřejmě hodinky. To všechno jsou kousky, po kterých se pravidelně díváte, nezapomněly jste ale také na modernost prstenů, které nejsou o nich méně atraktivní? Pakliže doposud žádný větší nevlastníte, měly byste se vypravit do obchodů a doplnit zásoby!

Ve stylu vintage

Vintage styl je v módě stále populárnější a proto se samozřejmě prolíná i do doplňků. Neskutečným trendem letošního podzimu a zimy jsou výrazné prsteny tmavých barev, doprovázené matným kovem a lesklým broušením. Tento druh prstenu můžete nosit například ke kůži a nezapomeňte jej sladit s tmavým lakem na nehty.

Ve stylu Vintage, autor: monsoonVe stylu Vintage, autor: monsoon

Jako od královny

Tak tento skvost by vám svým vzhledem mohla závidět sama královna, neboť se jedná o opravdu unikátní a originální kousek, kterým zaujmete na první pohled. Vzhledem k jeho okázalosti volte zbytek doplňků decentní a to v podobě nenápadných náušnic. Na náramky, řetízky a nebo dokonce hodinky rozhodně zapomeňte.

Jako od královny, autor: barneysJako od královny, autor: barneys

Symbolika jara

Některé ženy si potrpí na doplňku s jakousi symbolikou, které jim něco připomínají či dodávají energii. Řetízek se srdcem je důkazem lásky a prsten ve tvaru květu značí radost, přátelství, pohodu, ale také příchod jara, která je takřka za rohem. Pořídit si jej můžete v těchto příjemných pastelových odstínech a nebo v aktuálnějším tmavém zimním provedení.

Prsten se symbolikou, autor: riverislandPrsten se symbolikou, autor: riverisland

3 v 1

Nemusíte mít pokaždé chuť vyzdobit si prsty tak výrazným doplňkem a proto je ideální pořídit si sadu 3 v 1, kdy můžete jednotlivé modely obměňovat dle aktuální nálady a stylu oblečení. Na pevní schůzku se hodí spíše decentnější varianta jednoho prstýnku se světlými kameny, na party si vezměte všechny tři.

Praktická varianta 3 v 1, autor: nordstormPraktická varianta 3 v 1, autor: nordstorm

Retro je zpět

Retro móda je zpět a letí v plném proudu. Puntíky, pruhy, pastelové barvy a nevšední střihy, to všechno doplňte o retro doplňky, mezi kterými by rozhodně neměl chybět tento sytě žlutý prsten. A že jste k němu nesehnaly adekvátní náušnice? Nevadí, vyrazte bez nich!

Retro stylu je zpět, autor: barneysRetro stylu je zpět, autor: barneys

Článek Luxusní doplněk? Monstrózní prsten! byl publikován 12. února 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...