Prodluž si své vlasy snadno a bez pomoci!

Prodluž si své vlasy snadno a bez pomoci!

Většina žen má pocit, že je přitažlivá a sexy s dlouhou hřívou. Ty máš ale teď vlasy krátké a do dlouhých ještě daleko. Nechceš utrácet za drahé a trvalé účesy u kadeřnice. Na ples by jsi se však chtěla blýsknout s novým a zajímavým účesem. Co s tím. Dál už nehledej a vyzkoušej e-shop www.uzasnevlasy.cz, kde najdeš skvělé a 100% lidské vlasy, se kterými si prodloužíš své vlastní hravě sama a rychle. Tady najdeš to, co hledáš.

Sama se podívej a objev nejrůznější typy a odstíny vlasů k prodloužení. Sama se podívej a inspiruj. Najdeš zde jednotlivé prameny i sety vlasů. Jedná se o metody prodlužování vlasů pomoci clip-in vlasů, tape-in vlasů a vlasů s keratinem.

Clip-in

Clip-in vlasy ti nabízí rychlý a efektivní účes, který zvládneš sama. Vybereš si barevné proužky vlasů podle sebe a hravě vytvoříš delší hřívu, či různě barevné a melírované odstíny. Vlasy si připneš jednoduše sponkou, upevněnou na vlasech a kdykoliv je opět odepneš. Zvolit si můžeš mezi jednotlivými prameny i sety vlasů.

Tape-in

Tape-in opět hravě připevníš sama pouze pomocí oboustranných přilepovacích pásků připevněných na pramenech. Jedná se o jednoduchou a rychlou aplikaci. Prameny si nalepíš do spod na své vlastní. Můžeš je použít opakovaně. Lze dokoupit samostatně přilepovací pásku, kterou můžeš kdykoliv vyměnit.

Vlasy s keratinem

Keratinové vlasy jsou složitější na připevnění. Jsou k tomu zapotřebí speciální elektrické kleště, které roztaví keratin na tvých vlasech. S připevněním by ti měla pomoci spíše zkušená kadeřnice, ale pokud jsi zručná, zvládneš to i sama.

Clip-in culíky

Objev kouzlo clip-in culíku, který ti vytvoří hravě hustý a dlouhý culík pomocí hřebínku a provázků upevněných na prameni. Nevíš si rady, jak ho připevnit? Zde máš skvělý návod, jak na to, mrkni na video:

Článek Prodluž si své vlasy snadno a bez pomoci! byl publikován 13. února 2014 v 21.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Hájková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...