Boty do sněhu

Tagy:  boty, kozačky, zima, zimní boty, sněhule, sníh, obuv

Sponzorované odkazy:

Boty do sněhu

Zima nás letos sice moc nezmrazila, ale přeci jenom je ještě únor, takže nás sníh může zasypat kdykoliv. Jaro je v nedohlednu a my si můžeme zavzpomínat, jaká byla zima loňský rok, předloňský, v dětství apod. Určitě mi dáte za pravdu, že není nic lepšího než být v teple a to i když se procházíte zimní mrazivou a zasněženou krajinou. K takovému hřejivému pohodlí potřebujete bezesporu teplé oblečení, hřejivou čepici, příjemné rukavice a kvalitní funkční boty, se kterými se můžete brodit i v závějích. Dnešní článek je zaměřen na zimní boty. Pojďme se společně seznámit, jaké zimní boty jsou letos IN.

Funkční boty

Každé zimní boty by měly být zejména funkční. Nemělo by se vám nikdy stát, že při delší chůzi v mrazu, vás bude zábst, promáčet se apod. Nikdy si nekupujte menší boty, opravdu dbejte důkladně na výběr bot. Je pro vás důležitý i módní look? Pro mě ano! Proto se vám nyní budu snažit poradit, jak sehnat boty do sněhu, které budou nejen funkční, ale také se je nebudete stydět nosit.

Sněhule Barts, autor: surfdome.comSněhule Barts, autor: surfdome.com

Sněhule

Naprosto úžasnou módní značkou, která se specializuje na zimní doplňky, nese název Barts. Zimní boty Barts jsou populární zejména díky svému stylovému designu, použitém materiálu a modernímu provedení. Pokud vyrazíte do hor, můžete dokonale sladit váš celkový outfit. Letošní zima ještě není u konce a vy si můžete vybrat z kolekce překrásných sněhulí. K dostání jsou jak v klasické bílé barvě, tak i v odvážnějších barvách nebo dokonce i zlaté.
Perfektní na botách do sněhu je to, že se nemusí nosit pouze do hor nebo závějí, ale třeba i na večírky a diskotéky. Jen si představte, jak budete zářit, když si vezmete upnuté jednobarevné legíny, netopýří svetr či volnější tuniku a celkový look sladíte zlatým maxi páskem a zlatými sněhulemi? Budete zářivou trendy hvězdou večera.

autor: Lldong18autor: Lldong18

Praktická obuv

Už dávno neplatí, že sněhule jsou pouze praktická obuv pro děti do sněhu nebo pro seniory, kteří si nemohou dovolit nosit podpatky. Módní návrháři se rozhodli, že jejich praktickou stránku spojí také s módním hitem.
Sněhule s vysokou gumovou platformou vídáme hlavně na sjezdovkách, na horách, ale v poslední době jsou stále více k vidění i na párty, ale i ve městech. Zkuste si takové boty pořídit i vy. Buď na letošní zimu, nebo na příští rok. Můžete si i vy vyzkoušet jejich hřejivé a navíc trendy pohodlí.

I když na nás sluníčko vystrkuje paprsky, ještě se před ním pár týdnů chraňte. Teple se oblékejte a nezapomeňte na hřejivé a navíc moderní botky.

Článek Boty do sněhu byl publikován 15. února 2014 v 11.15 v rubrice Boty. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...