6 tipů na stylové rukavice

Tagy:  doplňky, oblečení, dámská móda, barvy, zima, trendy

Sponzorované odkazy:

6 tipů na stylové rukavice

Bez čepice se mnozí z vás v zimě obejdou, ale bez teplé šály a rukavic, které chrání nejenom citlivou pokožku rukou, ale také nehty, už stěží. Máte už dost obyčejných pletených variant, kterých vidíte na každém rohu stovky a rády byste se zařadily k těm ženám, které myslí i na ty nejmenší detaily? Pak si pořiďte několik párů stylových rukavic, které potěší, zahřejí a vykouzlí úsměv na rtech.

Kdo říká, že rukavice musejí být vždy stejné a takzvaně jako ,,přes kopírák"? Nebojte se trochu odvázat a pořiďte si stylovou černobílou variantu od Karla Lagerfelda, která se rázem stane tím nejvýraznějším doplňkem vašeho celého outfitu. Pokud si potrpíte spíše na výraznější barvy, můžete si vybrat z více atraktivních odstínů, jež rozzáří pochmurný zimní den.

Překročte hranice, autor: net-a-porterPřekročte hranice, autor: net-a-porter

Milovnice rockerské a tak trochu drsnější módy si jistě přijdou na své s novou kolekcí od Revolveclothing, která kromě obyčejnějších modelů nabízí také řadu s trendy motivy jako jsou například lebky. S touto variantou se jít do města a dokonce v noci, rozhodně nemusíte bát.

Stylové lebky, autor: revolveclothingStylové lebky, autor: revolveclothing

Pořádné palčáky jsou zárukou tepla a pohodlí ve všech podmínkách, ať už se nacházíte v deštivém městě, či na horách, kde panují tuhé mrazy. Pořiďte si například tyto od Superdry, které jsou v praktické béžové barvě k dostání již za skvělých 800 korun.

Palčáky do mrazů, autor: superdryPalčáky do mrazů, autor: superdry

Kožíšek je především v zimě velmi populární a to nejenom pro svůj pěkný vzhled, ale hlavně proto, že dovede dokonale zahřát. Vlastníte již stylovou chlupatou vestu, beranici i šálu? Pak nezapomeňte na rukavice s kožešinovou podšívkou, jež vaším něžným rukám nedovolí poznat chlad, natož pak nepříjemné mrazy.

Varianta s kožichem, autor: pret-a-beauteVarianta s kožichem, autor: pret-a-beaute

Také máte v zimě někdy pocit, že ač si navlečete cokoliv, stále máte studené lokty a předloktí? Pak si pořiďte dlouhé pletené rukavice, které vás dokonale zahřejí a vy se tak konečně budete cítit pohodlně.

Dlouhá varianta, autor: neimanmarcusDlouhá varianta, autor: neimanmarcus

Extrémně výrazné barvy jsou in i v zimních měsících a proto se rozhodně nemusíte bát sáhnout po takto extravagantní variantě. Vedle všech těch šedivých a černých kabátů budete zářit a kolemjdoucí vám budou závidět optimismus a dobrou náladu.

Extrémní barvy, autor: revolveclothingExtrémní barvy, autor: revolveclothing

Článek 6 tipů na stylové rukavice byl publikován 22. února 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...