Hit jarní sezóny? Prostřižené šaty!

Tagy:  prostřižené šaty, krajka, barvy, černá, červená, pruhy, sukně, večírek, party

Sponzorované odkazy:

Hit jarní sezóny? Prostřižené šaty!

Chcete být letošní jaro a léto maximálně IN a pořídit si alespoň jeden žhavý kousek, kterým oslníte naprosto každého a to jak na party tak ve městě? pak by vám rozhodně neměly chybět prostřižené šaty, které se dozajista stanou neskutečným hitem, neboť dokonale zvýrazňují útlý pas, štíhlé nožky a dodají na ženskosti i sportovnější ty­pům.

V tomto zajímavém modelu jsou průstřihy rafinovaně nahrazeny krajkou, díky které šaty nepůsobí vulgárním dojmem, ale naopak jsou neskutečně sexy a přitom elegantní. Vyrazit v nich můžete na firemní večírek, kde budete za hvězdu večera. Skvěle poslouží také při návštěvě divadla, galerie nebo jiné kulturní akce.

Průstřihy a krajka, autor: revolveclothingPrůstřihy a krajka, autor: revolveclothing

Vlastníte-li ploché sexy bříško, za které se určitě nemusíte stydět, pak se nebojte sáhnout po trochu odvážnějším modelu s průstřihem vepředu. Za holé tělo, pokud není odhaleno vulgárně, se stydět opravdu nemusíte, tak proč tohoto trendu nevyužít? Do kanceláře nebo na pracovní meeting jsou šaty nevhodné, ale na první jarní party s nimi uděláte parádu.

Sexy volné bříško, autor: topshopSexy volné bříško, autor: topshop

Dost bylo černých variant a konečně se pojďme podívat na typicky jarní barvu, která zkrátka nemá obdoby. Je jí samozřejmě červená, která je sama o sobě tolik výrazná, že sluší jak blondýnkám, tak brunetkám a navíc nevyžaduje žádné výrazné šperky. Odhalená záda a kratší ,,áčková" sukně modelu dodávají tu správnou šťávu.

Volnější záda v kombinaci s červenou, autor: forever21Volnější záda v kombinaci s červenou, autor: forever21

Chcete se na společenské události ukázat v exkluzivním modelu, který nebude usedlý, ale ani příliš okázalý? Pak zapomeňte na křiklavé barvy a extrémně krátké, prvoplánové sukýnky a raději se zaměřte na odhalené bříško, které je v případě delší sukně a jednoduchého vršku sympatické a nijak vulgární. Tmavomodré šaty doplňte luxusními zlatými šperky menších velikostí a máte vyhrálo.

Exkluzivně na večírek, autor: forever21Exkluzivně na večírek, autor: forever21

I malý decentní ,,průstřižek" v oblasti dekoltu může nadělat mnoho parády, neboť v tomto případě působí jako dokonalý doplněk, který již nevyžaduje žádné okázalé náhrdelníky. Tento model je ideální pro majitelky menšího poprsí, kterým opticky přidá na objemu. Navíc námořnická modř je v kurzu a pruhy stejně tak, proto skloubíte hned několik aktuálních trendů v jeden.

Kombinace několika trendů, autor: neimanmarcusKombinace několika trendů, autor: neimanmarcus

Článek Hit jarní sezóny? Prostřižené šaty! byl publikován 26. února 2014 v 16.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...