5 tipů, jak kombinovat zdánlivě nekombinovatelné

Tagy:  trendy, jaro, jarní trendy, barvy, motivy, kombinace, materiály, pruhy, květy, puntíky

Sponzorované odkazy:

5 tipů, jak kombinovat zdánlivě nekombinovatelné

Barvy, pruhy, květy, puntíky, asymetrie, krajka, sítka – to všechno a mnoho dalšího neodmyslitelně patří k jarním trendům, kterými se již plní výlohy butiků a takřka všech kamenných obchodů s módou. V dřívějších dobách platilo, že některé barvy spolu neladily nikdy a za žádných okolností a pokud byste si vzájemně oblékli dva druhy potisků, vypadali byste jako šašci z cirkusu. Rok 2014 je ale o boření mýtů a proto se podívejte, jak lze, zdánlivě nekombinovatelné, dokonale spojit v úchvatný celek.

Černá, žlutá, bílá, oranžová a fialová. Není těch barev pro začátek přeci jen dost? Na tomto trendy a tak trochu retro modelu můžete vidět názornou ukázku, že nikoli. Letošní jaro se nese ve stylu pastelových barev a proto to s jejich nošením snad nikdy nemůžete přehnat. Unikártní květovaný top seženete v butiku Jonathan Sauders a luxusní sukni na e-shopu net-a-porter.

Kombinujte pastelové barvy, autor: polyvoreKombinujte pastelové barvy, autor: polyvore

Květiny a zároveň puntíky? Ve finále, proč ne! Tento model sice působí tak trochu infantilním dojmem, ale zato bude jistě velmi pohodlný. ,,Áčkový" střih sukně zakrývá oblejší boky a stehna, pletený svetřík s vtipným motivem večer příjemně zahřeje, žluté střevíčky outfit pozvednou na luxusnější úroveň a blankytně modrá kabelka celkovou variaci skvěle oživí.

Buďte kreativní, autor: polyvoreBuďte kreativní, autor: polyvore

Tento model rozhodně není pro upejpavé slečny, nýbrž spíše pro odvážné školačky, protože jakmile na sebe v jedné kombinaci navlečete květované kalhoty, vzorovanou kabelku halenku a ,,patchvorkovou" kabelku nejrůznějších barevných kombinací, stanete se terčem všudypřítomných zraků. Těžko soudit, do jaké míry je tato divočina aktuální, ale vzhledem k tomu, že se obdobné kreace objevují na předních přehlídkových molech, out rozhodně nebudete.

Divočina ve městě, autor: polyvoreDivočina ve městě, autor: polyvore

Do určité doby platilo, že bavlněná trika s potiskem se hodila k džínům, legínám či teplákům a v elegantním pouzdrovým sukním se nosily topy a halenky. Dnes se tomu jinak a proto si volnější triko s vtipným nápisem nebo smajlíkem můžete s klidem obléknout i k elegantní variantě spodku.

Kombinujte eleganci s ležérností, autor: polyvoreKombinujte eleganci s ležérností, autor: polyvore

Barvy barvičky, květiny a k tomu ještě pruhy? Možná vám tato kombinace může znít trochu divoce a kýčově, ale při pohledu na obrázek jistě změníte názor, neboť se jedná o poměrně příjemný jarní outfit, kterým neurazíte na schůzce s partnerem, na kávě s kamarádkou, ale ani na poledním obědě s kolegy.

Pruhy a květiny spolu ladí, autor: polyvorePruhy a květiny spolu ladí, autor: polyvore

Článek 5 tipů, jak kombinovat zdánlivě nekombinovatelné byl publikován 10. března 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...