Jakou kabelkou na jaře oslníte?

Tagy:  doplňky, oblečení, dámská móda, barvy, jaro, trendy, pastelové barvy, květy, kůže

Sponzorované odkazy:

Jakou kabelkou na jaře oslníte?

Kabelka je nedílnou součástí každého outfitu a většina žen si bez její přítomnosti nedovede představit, opustit byt. Do tohoto praktického doplňku vměstnáte samozřejmě základ v podobě klíčů, peněženky, mobilního telefonu a nějakých líčidel, ale mnohdy také náhradní oblečení, svačinu, oběd, pití, knihu, pracovní dokumenty a podobně. Díky kabelce a jejímu obsahu se po celý den můžete cítit bezpečně a tak více sebejistě. Abyste však neměli pocit, že s sebou taháte nevzhledný ruksak, je třeba volit takové modely, které zároveň slouží jako dekorace a ikona celého outfitu. Ozvláštněte vaši dosavadní sbírku o nové kousky, se kterými na jaře uděláte neuvěřitelnou parádu.

O tom, že klasickou černou kabelu využije naprosto každá žena, rozhodně není pochyb. Jaké parametry by ale takový model měl být? Než si pořídíte něco laciného za pár korun, raději investujte do pravé kůže, která je luxusní a nepoškozená vydrží několik let. Tvarově volte tak, aby kabelka vždy držela dle kostry, nevzhledné a neforemné pytle jsou již out.

Černá kožená klasika, autor: nosrdstromČerná kožená klasika, autor: nosrdstrom

Psaníčka a listové kabelky obecně, se již nenosí pouze na plesy a společenské akce, ale dokonale vypadají i k běžnému dennímu outfitu do města či na polední oběd. Jakýkoliv outfit dokonale rozzáříte květovanou variantou Nica Dani, jež vás vyjde na příjemných 825 korun.

Květy pro každou příležitost, autor: johlewisKvěty pro každou příležitost, autor: johlewis

Retro kabelky jsou opět v módě, ale není retro jako retro a některé mohou působit spíše infantilním a starodávným dojmem. Zapomeňte na doplňky našich babiček a raději investujte do tohoto exkluzivního modelu od Alexandra MCQueena, který kromě v bílém provedení seženete i v jiných odstínech.

Retro v luxusním kabátu, autor: farfetchRetro v luxusním kabátu, autor: farfetch

Michael Kors a jeho kabelky rozpoutaly po celém světě neskutečnou senzaci. Jednak jsou kvalitně vyrobené, působí luxusním dojmem a jejich cena se pohybuje okolo 5 tisíc korun, na což lze určitě našetřit. Pakliže nestojíte o černou klasiku, vsaďte na pastelové a neonové barvy, kterých v kolekci dostatek.

Michael Kors vede, autor: shopbopMichael Kors vede, autor: shopbop

Jaro je ve znamení pastelových barev, které by v šatníku měly převažovat. V případě, že preferujete jednodušší styl oblékání, zvýrazněte outfit zajímavou kabelkou, která se rázem stane žádaným šperkem.

Kabelka jako šperk, autor: brownsfashionKabelka jako šperk, autor: brownsfashion

Pastelových barev opravdu není dost a proto se jich nebojte. K originální kabelce od River Island oblečte jednoduché bílé slim džíny a svěží jarní look je na světě.

Pastelky v šatníku, autor: riverislandPastelky v šatníku, autor: riverisland

Článek Jakou kabelkou na jaře oslníte? byl publikován 16. března 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...