Nehty jako dokonalý šperk aneb vsaďte na třpytky

Tagy:  lak na nehty, kosmetika, make-up, móda, trendy, nakupování, barvy, odstíny

Sponzorované odkazy:

Nehty jako dokonalý šperk aneb vsaďte na třpytky

Upravené nehty jsou vizitkou každé ženy a nikdy by neměly být zanedbány. Nejenom, že by vždy měly vypadat upraveně a pěstěně, ale nosit je můžete také jako módní doplněk a sladit se s barvou a typem oděvu. Nudí vás již klasické barvy a matné odstíny? Pak se nebojte vyzkoušet oslnivé třpytky, kterou jsou jarním hitem.

Klasika, kterou nikdy nic nezkazíte jsou jednoduché stříbrné třpytky, které ideálně laďte se stříbrnými šperky, kovovou bižuterií a také s barvami černou, šedou, tmavě modrou či růžovou. Pokud si pořídíte variantu, která je z průhledného laku, můžete třpytkami dozdobit různě barevný podklad.

Jednoduché třpytky, autor: thehutJednoduché třpytky, autor: thehut

Modrá je dobrá, to je nad slunce jasné, a letošní jaro tomu nebude jinak. Nejenom, že je tato barva stále v kurzu, ale tuto sezónu ji můžete spatřit snad ve všech módních výlohách a také na přehlídkových molech. Nehty v barvě moře by vám proto jako doplněk neměly chybět.

Lak v barvě moře, autor: thehutLak v barvě moře, autor: thehut

Chystáte se na velkolepou jarní party a chcete zazářit v pravém slova smyslu? Pak se opět obraťte na úchvatné třpytky, které vám snadno, rychle a především levně pomohou dotvořit outfit tak, že budete naprosto úchvatné a k nepřehlédnutí.

tTřpytky na party, autor: thehutTřpytky na party, autor: thehut

Máte pocit, že jsou třpytky na nehtech něčím exkluzivním, co se nehodí na běžné denní nošení, ba dokonce do práce? Jste na velikém omylu. Bobbi Brown nabízí řadu třpytivých laků na nehty, jež skvěle drží několik dní a jsou natolik jemné, že nijak nevybočují z řady.

Jednička od Bobbi Brown, autor: barneysJednička od Bobbi Brown, autor: barneys

Pastelové barvy jsou v kurzu a třpytky stejně tak. Jak tedy tento trend skloubit dohromady, abyste nepůsobili lacině a vulgárně? Jednoduše si pořiďte tuto variantu laku s jemnými částečkami, které se odrážejí na světle a působí opravdu jemně a decentně.

Pastelová jednoduchost, autor: johnlewisPastelová jednoduchost, autor: johnlewis

Černá barva je součástí módy a líčení stejně tak, jako ostatní odstíny a proto se jejího užití vůbec nemusíte obávat. Ba naopak, vyzkoušejte černé třpytky, jež jsou ideální na večerní schůzku nebo posezení v baru.

Černá je velmi exkluzivní, autor: modekungenČerná je velmi exkluzivní, autor: modekungen

Článek Nehty jako dokonalý šperk aneb vsaďte na třpytky byl publikován 20. března 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...