Pestrobarevné šaty – přivítejte jaro stylově

Tagy:  barvy, jaro odstíny, pestré barvy, pastelové barvy, móda, trendy, nakupování

Sponzorované odkazy:

Pestrobarevné šaty – přivítejte jaro stylově

Jaro si žádá nejenom nové trendy a nevídané kombinace, ale také pestré barvy, veselé vzory a krátké sukně. Přivítejte jaro stylově a pořiďte si do své módní sbírky nové šaty, které by měly být všechno, jen ne nudné. Zapomeňte proto na zimní odstíny šedé, béžové a hnědé a zaměřte se na všechno, co žije.

Letošní jaro se rozhodně bude dařit všem pastelovým barvičkám a tato světle modrá se může hrdě postavit do první řady. pakliže patříte k výraznějším typům a v tomto odstínu nebudete příliš nenápadní, zvolte je na party nebo na rande a pakliže navrch přidáte i elegantnější sáčko, hurá na pracovní schůzku, kde ohromíte.

Pestné barvy vedou, autor: nastygalPestné barvy vedou, autor: nastygal

Červená snad nikdy neomrzí a v případě této trendy áčkové sukně bude slušet i ženám se širšími boky a oblejším zadečkem. Červenou stylově doplňte o zlatý náhrdelník či výrazné psaníčko se třpytivými aplikacemi. Podpatky jsou samozřejmě žádoucí.

Sexy červená, autor: johlewisSexy červená, autor: johlewis

Celé roky žijeme v domnění, že různé tvary jako květiny a pruhy či puntíky a čtverečky zkrátka nelze kombinovat dohromady. Tyto šaty jsou jasným důkazem, že tomu tak opravdu není a barevné i tvarové kontrasty spolu ve výsledku dokonale ladí.

Laďte nevšední kombinace, autor: jades24Laďte nevšední kombinace, autor: jades24

Zvířecí motivy z módy pravděpodobně nikdy nevyjdou a zatímco jednu sezónu se drží při zemi, druhou se vyhoupnou do přední linie a opět zaplňují prodejní pulty. Jinak tomu nebude ani letos a proto se tygrů, gepardů, ani zeber určitě nemusíte bát.

Trendy potisky, autor: matchesfashionTrendy potisky, autor: matchesfashion

Ani bez růžové to letošní jaro nepůjde, takže se osmělte a vzhůru do pastelových barviček a přiléhavých modelů, které zdůrazní ladné křivky a vosí pas. Blondýnkám bude slušet tento světlejší odstín, brunetky raději vsadí na tmavou.

Růžová je opět IN, autor: johnlewisRůžová je opět IN, autor: johnlewis

Každá žena by měla mít v záloze pár luxusních modelů, ve kterých může oslnit na společenské události či na schůzce s vysněným mužem. Proč ale automaticky sahat zase po černé? Mějte radost, že skončila zima a oblečte se do zářivých barev!

Barvy vedou, autor: mytheresaBarvy vedou, autor: mytheresa

Článek Pestrobarevné šaty – přivítejte jaro stylově byl publikován 22. března 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...