Dámská saka 2014 – inspirace na jaro

Dámská saka 2014 – inspirace na jaro

Dříve platilo, že saka byla výhradně oděvem sekretářek, asistentek nebo manažerek. Pro rok 2014 se má situace takto – dámská saka budou velmi IN a hlavně sexy, především ve světlejších provedeních.

Dámské sako 2014 My Style v béžovém provedení

Výrobce My Style nelenil a chytil se nových trendů – béžové provedení působí velmi sympaticky. Tento kousek můžete využít na mnoho událostí, a obyčejné procházky městem nejsou výjimkou. Lem rukávu je zdoben pruhy, kvalita materiálu i samotného zpracování je velmi vysoká. Za pouhých 660 Kč získáte moderní sako, které se ve vašem šatníku rozhodně neztratí.



Fialové dámské sako 2014 Ayanapa

Pokud chcete působit sebevědomě a přísně, potom je tento kousek jasnou volbou. Ať už pracujete na důležité pozici v nadnárodní společnosti, nebo chcete působit jako sekretářka, která si nenechá nic líbit – kupujte. Zapínání saka je na jeden knoflíček, nezapomeňte pod sako nosit tmavé tričko nebo tílko. Lehký materiál se postará o to, abyste se cítila pohodlně i v těch nejvypjatějších situacích. A konečná cena 680 Kč potěší i vaši peněženku.



Před výběrem si ujasněte možnosti využití

Saka pro dámy nejsou historickou módou, a tak je třeba vždy zvážit, k jakým událostem budete tento módní kousek využívat. Klíčovou roli hraje vždy výběr barvy – černé sako se na zábavný večírek prostě nehodí. Nemalou úlohu hrajou i střihy a dílčí ozdoby. Některá saka jsou lehčí a jednoduchá, jiná zase přísnější a sebevědomá. To, do čeho se obléknete, pak značně ovlivňuje, jak vás samotnou bude vnímat okolí.

Širokou nabídku dámských sak pro rok 2014 naleznete v eshopu GetFashion.cz.

Článek Dámská saka 2014 – inspirace na jaro byl publikován 18. března 2014 v 14.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...