Exkluzivní náramky pro jaro 2014

Tagy:  doplňky, móda, jaro, pastelové barvy, oblečení, trendy, nakupování

Sponzorované odkazy:

Exkluzivní náramky pro jaro 2014

Šperky a ostatní doplňky jsou bez pochyby nedílnou součástí každodenního outfitu a každá žena by je měla vlastnit. Ovšem kdybyste si každá náramek a nebo prstýnek měli pořídit ve zlatnictví, museli byste vydělávat stovky tisíc. Naučte se raději nosit exkluzivní bižuterii, která vypadá skvěle, je levná a všechny drahé výtvory strčí hravě do kapsy. Inspirujte se nejnovějšími módními náramky, jež jsou na jaro jako dělané.

Losová je barvou jara a ohromné štrasové kameny teď neskutečně letí. Dříve se podobné kousky hodily spíše na ples nebo na nějakou honosnější společenskou událost. Dnes se však vůbec nebojte obléknout si bílé sáčko a jako ústřední doplněk zvolit právě tento úchvatný náramek z Asosu, který pořídíte za skvělých 500 korun.

Autor: asosAutor: asos

Pastelové barvy jsou znakem letošního jara a čím více jich ve své šatní skříni budete mít, tím lépe, protože jedině tak budete stoprocentně in. Například tento jedinečný náramek, kde se snoubí stříbrný kov s pleteninou, vypadá naprosto skvostně a k opálené pokožce a černým jednoduchým šatům bude prostě a jednoduše vždy dokonalý.

Autor: revolveclothingAutor: revolveclothing

Milujete přírodní motivy, přírodní barvy a ještě více přírodní materiály? Pak vás jistě potěší tento jednoduchý, avšak díky modrým korálkům., velmi zajímavý náramek, který je k mání již za neskutečných 135 korun a to ve všech prodejnách Tatu.

Autor: nordstromAutor: nordstrom

Potrpíte si na značky a máte rádi, když jsou na vás luxusní kousky opravdu vidět? Pak se ale budete muset trochu ,,plácnout přes kapsu" a pořídit si tuto novinku od značky Morchino, která sice stojí okolo 3 tisíc korun, ale o exkluzivní módní doplněk pro každou příležitost, máte postaráno.

Autor: luisaviaromaAutor: luisaviaroma

V módě je letos také rockerský styl, který sice nesluší každému, pokud si v něm ale najdete zalíbení, musíte opravdu myslet i na ty nejmenší detaily jako jsou okované pásky a samozřejmě koženkové náramky, bez kterých by outfit nikdy nebyl kompletně doladěný. tento černý kousek vás v New Yorkeru vyjde na super cenu 129 korun.

Autor: nathalieschutermanAutor: nathalieschuterman

Romantičky si letos na jaře opravdu vyhrají, neboť výlohy se opět pomalu, ae jistě plní krajkovými šaty a světlými holčičími barvami, které snadno podtrhnou ženskou jemnost a eleganci. Toužíte po originálním romantickém doplňku, který bude charakterizovat vaše jemné já? Pak si do Lipsy zajděte pro tento kousek, a to za 400 korun.

Autor: lispyAutor: lispy

Článek Exkluzivní náramky pro jaro 2014 byl publikován 16. dubna 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...