Boty do špičky jsou zase zpět!

Tagy:  obuv, boty, doplňky, lodičky do špičky, trendy, móda, nakupování, barvy

Sponzorované odkazy:

Boty do špičky jsou zase zpět!

Módní trendy se točí v jakémsi nekonečném kruhu, díky kterému se zkrátka vrací opět do hry. Jeden rok jsou neskutečně IN, další dva o nich není příliš slyšet a pak se vrátí s plnou parádou. Proto rozhodně určité kousky ze skříně nevyhazujte, mohly by se zase hodin. Skvělým příkladem jsou lodičky do špičky, které letošní jaro slaví comeback.

Do kanceláře a na schůzku

Potřebujete kvůli svému zaměstnání vypadat elegantně a spíše formálně? pak by vám neměly chybět jednoduché lodičky, jež se hodí takřka ke všemu, ale přesto jsou moderní a sexy. Skvělým typem jsou například tyto s úzkým podpatkem a špičatější špičkou , které pořídíte například v prodejnách Humanic za příjemných 1199 korun.

Autor: barneysAutor: barneys

Preferujete světlejší barvy nejenom co do oblečení, ale i v obuvi? pak využijte aktuálních jarních trendů a pořiďte si špičaté lodičky v krémové, světle šedé a nebo v jakékoliv pastelové barvě, která skvěle vynikne například k jednoduchým úzkým džínům.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Citronová je barvou letošní sezóny a proto by ve vašem šatníku neměla chybět. Ovšem spousta žen se nejednou nechala slyšet, že ji žlutá zkrátka nesluší. Pravdou je, že právě tato barva dokáže dosti ubrat na výraznosti a naopak upozornit na nedostatky. Je-li to i váš případ, obstarejte si alespoň lodičky v citronovém odstínu, které vám lichotit rozhodně budou.

Autor: profilefashionAutor: profilefashion

Kromě výrazných špiček a jehlových podpatků, jsou v módě také nejrůznější reliéfy a nevšední struktury bot. Inspirujte se například úchvatným dílem módního návrháře Ruperta Sandersona, který vsadil na výraznou modrou barvu a netradiční styl.

Autor: rupertsandersonAutor: rupertsanderson

Boty by také měly být jistým doplňkem, šperkem a proto se nebojte sáhnout ani po extra výrazných kouscích, které umožní obléknout jednoduché černé šaty a nebo kalhotový kostým. Trendy jsou námořnické motivy, květy, puntíky, proužky, ale také flitry a kamínky.

Autor: riverislandAutor: riverisland

Výrazné a vysoké podpatky nejsou nic pro vás, ovšem v klasických nízkých balerýnkách si připadáte příliš vycházkově? Pak vyzkoušejte tento kompromis v podobě lesklých lakovek do špičky s malým podpatkem a elegantní přeskou. Nosit je můžete jak ke kalhotám, tak k sukním a šatům.

Autor: montaignemarketAutor: montaignemarket

Sandálky jsou vhodnou variantou na léto, neboť je velmi nevhodné je kazit punčochami či silonkami. Pokud si ale pořídíte variantu s uzavřenou špičkou, pak je z vesela užijete i v jarních dnech.

Autor: farfetchAutor: farfetch

Článek Boty do špičky jsou zase zpět! byl publikován 20. dubna 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...