Laky, které letí? Všechny odstíny zelené

Tagy:  lak na nehty, barvy, zelená, třpytky, trendy, móda, nakupování

Sponzorované odkazy:

Laky, které letí? Všechny odstíny zelené

Ještě nedávno byste nad zelenou barvou možná ,,ohrnovali nos", ale dneska byste ji měli směle přivítat ve svém šatníku, neboť právě teď na jaře v něm má své určité místo. Pokud se rozhodnete pro ,,zelený" den, nezapomeňte i na ty nejmenší detaily v podobě nehtů. Pořiďte si sadu atraktivních zelinkavých laků na nehty a buďte neskutečně trendy.

S metalickými odlesky

Metalické odlesky jsou hitem letošní sezóny, což se zákonitě musí projevit i na vzhledu vašich nehtů. Pokud vám ,,brčálová" zelená není blízká a raději byste něco méně nápadného, vsaďte na metalické odlesky, které v jednu chvíli hrají pro zelenou, avšak za nedlouho se změní v trendy zlatou. Tento lak pořídíte u River Island za skvělých 135 korun.

Autor: riverislandAutor: riverisland

Sázka na třpytky

Třpytivé nehty jsou skvělým společníkem na večírek nebo na party, kde se chcete opravdu blýsknout. Zapomeňte však pro tentokrát na klasickou stříbrnou nebo zlatou variantu a sáhněte po nevšední zelené, která dovede zázraky. Držte se ji i v případě, že váš outfit není v zelených barvách, ale například v černé, šedé a nebo jednoduché bílé. Tento lak pořídíte u River Island za skvělých 135 korun.

Autor: riverislandAutor: riverisland

Matná varianta

Matné odstíny jsou v módě stejně tak, jako ty metalické, a to samozřejmě platí i u laků na nehty. Vyzkoušejte trendy tmavou variantu, jež se dokonale hodí k džínám a nebo jehlovým lodičkám v obdobném odstínu. Lak pořídíte o značky Orly za 300 korun.

Autor: the hutAutor: the hut

Pastelová jednoduchost

Ne každému tmavé a extrémně výrazné odstíny sluší a proto musí existovat také jednodušší varianty, které lze nosit především přes den. Co takhle vyzkoušet novinku od Deborah Lippmann v jemné pastelovém odstínu? Lak pořídíte za 380 korun.

Autor: barneysAutor: barneys

Pro exkluzivní vzhled

Nehty by měly být za každých okolností dokonale upravené. Přes den volte spíše klasickou francouzskou manikúru nebo jemnější odstíny, na večer se nebojte odvázat s tmavými tóny, které jsou v kombinaci s jemným třpytkovým prachem naprosto exkluzivní. Tento lak zakoupíte u značky Opi za 380 korun.

Autor: thehutAutor: thehut

Neonky opět v akci

Zapomenout nesmíme samozřejmě ani na moderní neonové barvičky, které jsou pro slunečné jarní dny a teplé léto jako stvořené. Vedle pestré růžové, lososové a oranžové nezapomeňte sáhnout také po výrazné zelené a žluté. Lak vás u Forever 21 vyjde na super cenu 56 korun.

Autor: forever21Autor: forever21

Článek Laky, které letí? Všechny odstíny zelené byl publikován 25. dubna 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...