Luxusní rtěnky od YSL

Tagy:  rtěnky, YSL, yves saint laurent, značka, móda, kosmetika, doplňky, luxusní kosmetika, trendy, barvy, odstíny

Sponzorované odkazy:

Luxusní rtěnky od YSL

Yves Saint Laurent, zkráceně YSL je jednou z nejpopulárnějších francouzských značek, která se zaměřuje na luxusní oděvy a stejně tak prvotřídní kosmetiku, která dokáže zázraky. Mnozí si stojí za tím, že většina známých značek staví na jméně a proto stojí tolik peněz, co se kosmetických produktů od YSL týče, zde si zaplatíte opravdu za kvalitu. Skvělou investicí jsou v tomto případě například rtěnky, které vydrží po celý den, mají zářivé trendy barvy a jsou dokonale neslíbatelné.

Přírodní odstín

Každá žena by měla vlastnit alespoň jednu rtěnku ve zcela přirozeném odstínu, který podtrhne krásný tvar rtů, dodá jim svěžest a přírodní odstín, který je vhodný na běžné denní nošení. zapomeňte na balzámy, které zanechávají nevzhledný film a raději si pořiďte kvalitní rtěnku v odstínu Spring look, která se přizpůsobí přirozenému tónu rtů a jejich barvu podpoří. Rtěnku pořídíte okolo 800 korun.

Autor: johnlewisAutor: johnlewis

Luxusní objem

Ne každá žena se může chlubit od přírody plnými rty, které by doslova sváděly k políbení. Pakliže k vám v tomto ohledu příroda nebyla příliš štědrá, nezoufejte a obstarejte si od YSL revoluční volume up rtěnku, jež okamžitě zvětší objem rtů, dodá jim na plnosti a svěžesti a vydrží opravdu po celý den. Na výběr máte z několika atraktivních odstínů, včetně trendy růžové. Rtěnku pořídíte od 700 korun.

Autor: barneysAutor: barneys

Exkluzivní barva

Módním trendům podléhá také dekorativní kosmetika, kterou byte čas od času měli obměnit a nebo doplnit do stávajícího balíčku vymožeností. Vyzkoušejte například novinku od YSL v podobě exkluzivní vínové barvy, která je hitem letošního jara, konkrétně par jarních večerů. Bez tohoto nového miláčka do společnosti už nechoďte! Rtěnku pořídíte od 680 korun.

Autor: saksfifthavenueAutor: saksfifthavenue

Tekutá krása

Zapomenout bychom neměli ani na oblíbené tekuté rtěnky, které si získaly srdce žen po celém světě. Není se čemu divit, jsou lehké, transparentní a snadno se nanáší i bez zrcátka. Unikátní novinka od YSL s názvem Rouge Pur Couture vlastní třpytivé mikročástice, které se na slunci dokonale třpytí a to po celý den. Rtěnku pořídíte od 700 korun.

Autor: saksfifthavenueAutor: saksfifthavenue

Korálový útes

Velmi moderním odstínem posledních let se stala korálová, která zaplavuje nejenom prodejní pulty s kosmetikou, ale také výlohy butiků a kamenných obchodů. Výhodou korálového odstínu je fakt, že sluší jak brunetkám, tak blondýnkám a dokonce zrzkám, proto se mu rozhodně nebraňte. Rtěnku pořídíte od 700 korun.

Autor: lordandtaylorAutor: lordandtaylor

Článek Luxusní rtěnky od YSL byl publikován 27. dubna 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...